MONIKA BELUČI NE KRIJE DA JE ODUŠEVLJENA NAŠOM GLUMICOM: Prva joj je lajkovala fotografiju, a mnogi ih porede po lepoti

Monika Beluči ne krije koliko je oduševljena Slobodom Mićalović, te joj često lajkuje i komentariše fotografije na Instagramu.

Celebrities
17:38h Autor:
MONIKA BELUČI NE KRIJE DA JE ODUŠEVLJENA NAŠOM GLUMICOM: Prva joj je lajkovala fotografiju, a mnogi ih porede po lepoti
Monika Beluči oduševljena našom najlepšom glumicom, Foto: Profimedia

Sloboda Mićalović važi za jednu od najlepših glumica na našoj javnoj sceni. A iako je zagazila u petu deceniju, izgleda daleko mlađe, te su godine za nju samo broj.

Pored toga Sloboda važi za jednu od najstilizovanijih dama, a svoje pratioce na Instagramu često oduševim najnovijim objavama.

Ispod svake njene objave redovno se ređaju komentari podrške i komplimenti, a tako je bilo i ovog puta kada je okačila fotografiju sa premijere u pozorištu Teatar na brdu.

Slavna brineta pozirala je sa kolegama, a njeno svedeno, a opet seksepilno izdanje pobralo je niz pozitivnih komentara. Efektno izdanje imalo je dubok dekolte, ali zavodljivi izrezi samo su dodatno istakli Slobodin seksepil, dok su poseban pečat ostavile i salonke sa animal printom.

Sloboda Mićalović sa kolegama
Sloboda Mićalović sa kolegama foto: ATA Images / Antonio Ahel

Sloboda je imala minimum šminke, dok je kosu blago uvila, a od aksesoara nosila je samo sat i decentnu oglicu. Očekivano, njena objava za kratko vreme prikupila je ogroman broj komentara ali i lajkova, a interesantno je da joj je fotografiju među prvima lajkovala niko drugi do Monika Beluči koja našu glumicu izuzetno ceni.

Sloboda i Monika sarađivale su zajedno na filmu
Sloboda i Monika sarađivale su zajedno na filmu foto: Kurir / Marina Lopičić

Zapravo, ukoliko pratite Moniku ili Slobodu, nije vam strano da se dve koleginice međusobno podržavaju i redovno "lajkuju" i komentarišu na mrežama.

Monikini komentari na Slobodinom profilu
Monikini komentari na Slobodinom profilu foto: Prinstcreen/instagram

Beluči ne propušta da udeli komplimente mlađoj koleginici koja inače važi za jednu od prirodnih lepotica, čime pokazuje da nije tipična svetska zvezda koja glumi nedodirljivu, naprotiv. Sa druge strane, i Sloboda među prvima podrži sve što Monika okači.

Sloboda i Monika prate jedna drugu na Instagramu
Sloboda i Monika prate jedna drugu na Instagramu foto: Printscreen/instagram

Inače, glumice su se upoznale zahvaljujući Kusturici, odnosno njegovom filmu "Na mlečnom putu".

- Kada smo radili film ‘Na Mlečnom putu’, imala sam isti tretman kao Monika Beluči. Nisu dozvolili da se osetim manje vrednom što nemam svetsku slavu kakva je njena - ispričala je svojevremeno Sloboda. Glumica je tada otkrila i da joj je Monika otkrila tajnu svoje bjuti rutine.

Slobodu i Moniku spojio je Emir Kusturica
Slobodu i Moniku spojio je Emir Kusturica foto: Vyacheslav Prokofyev / TASS / Profimedia

- Kad smo se našle na snimanju, zamolila sam je da otvori njen veliki kofer, da vidim čega sve od šminke i preparata tu ima. Ona nekoliko puta dnevno skine šminku, stavi masku, uradi blagu masažu, pa onda sledi novo šminkanje. Bez obzira na to kakvu genetiku imate, bez nege je nerealno očekivati dobar izgled. Nikada, nisam zaspala sa šminkom i nikada me nije mrzelo da uradim svaki korak mog beauty rituala, a nije ih malo - rekla je Sloboda koja je jedna od retkih koju Monika prati na mrežama.

Monika ne propušta priliku da podrži Slobodu
Monika ne propušta priliku da podrži Slobodu foto: JP PARIENTE / Sipa Press / Profimedia

- Nas dve smo se fantastično složile, kao da se znamo oduvek, kao da smo klasne prijateljice. Imam samo reči hvale za nju, bila je uvek tu kao podrška. Volim povišeni adrenalin na setu, sve scene sam uradila sama, bez kaskadera. Monika se čudila i govorila mi da nisam cirkuzant, već glumica, i da ću se povrediti. Bila je brižna poput majke - otkrila je Sloboda svojevremeno. Sa druge strane, Monika je u jednom intervjuu o našoj glumici pričala u superlativu.

Sloboda i Monika na crvenom tepihu
Sloboda i Monika na crvenom tepihu foto: Zenon Stefaniak / Avalon / Profimedia

- Tako sam srećna što sam imala priliku da radim sa ovom prelepom, talentovanom ženom, bila je otvorena Belučijeva, a zaista je lepo videti da su glumice i godinama nakon snimanja filma i dalje bliske.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs