EVO KO JE VERENIK TAMARE KALINIĆ: Uspešan biznismen i čovek zbog kojeg je promenila VAŽNU stvar u ŽIVOTU

Evo ko je biznismen koji je zaprosio najpoznatiju srpsku influenserku, Tamaru Kalinić.

Celebrities
14:49h Autor:
EVO KO JE VERENIK TAMARE KALINIĆ: Uspešan biznismen i čovek zbog kojeg je promenila VAŽNU stvar u ŽIVOTU
Ko je biznismen koji je zaprosio Tamaru Kalinić, Foto: Printscreen Instagram/ Tamara Kalinić

Vest da se najpoznatija srpska influenserka, Tamara Kalinić, verila za svog dugogodišnjeg dečka Filipa Testa, mnoge je oduševila, a čestitke ne prestaju da se nižu u komentarima na njenom Instagramu.

Tamara je, naime, odmah podelila lepe vesti sa svojim prijateljima i pratiocima na Instagramu. Lepa influenserka je objavila niz zajedničkih fotografija, ali i emotivnu poruku.

- Najlepši dan u mom životu. Hiljadu puta "DA", zauvek sa tobom, napisala je Tamara.

Ko je biznismen koji je ukrao Tamarino srce?

Dugo se spekulisalo o tome ko je dečko Tamare Kalinić? Oko "misterioznog lika" ispredale su se razne priče, jer ga influenserka nikad nije pokazala na svojim fotografijama. Međutim i to se promenilo.

"Često nas možete sresti zajedno", rekla je kao odgovor na pitanje zašto ga do sada nije pokazala javnosti. Influenserka je objasnila da on nije javna ličnost, te da on ima svoj, a ona svoj posao i da nije htela da meša "posao i zadovoljstvo."

Biznismen Filipo Testa velika joj je podrška, a kako je i sama istakla, upravo on je bio uz nju u nekim najtežim trenucima, kao što je, primera radi, bila pljačka u kojoj je ostala bez vrednih torbi i tašni, kao i nakita.

Podsetimo, Tamara i Filipo u vezi su već nekoliko godina, a zbog njega se i preselila u Francusku. Ipak, nakon pljačke, vratila se nazad u Veliku Britaniju, a potom su život nastavili i u Italiji.

Tamara Kalinić
foto: Mairo Cinquetti/ipa-agency.net / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Moj dečko je najneverovatnije ljudsko biće koja sam ikada srela. Ljubazan, pun ljubavi, uvek misli na mene, lojalan, zabavan, pristojan, džentlmen, vredan, biznismen", istakla je Tamara za Hello kada je pričala o svom partneru.

Inače, i sam Filipo je u svetu mode. Italijan je i sam izuzetno uspešan, a kako prenose strani mediji, on radi kao menadžer za brend "Balmain" i zarađuje na stotine hiljada evra godišnje. Ipak, online se ne može naći previše informacija o njegovom životu.

1 / 9 Foto: SGP / ddp USA / Profimedia

Kada pogledate fotografije na njegovom profilu, uglavnom su u crno-belom fazonu, sa obaveznim hashtagom #offwhite.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs