ĆERKA NAŠE ČUVENE PEVAČICE ZAVELA BOGATOG ŠEIKA IZ KATARA: Ima opasnu narav i FATALNA JE , a njegovu smrt NIJE PREŽALILA

Ćerka Elme Sinanović je prelepa crnka koja živi život po svojim pravilima, a čini se da je pravu ljubav našla u dalekoj zemlji pored vrlo imućnog gospodina.

Celebrities
10:23h Autor:
ĆERKA NAŠE ČUVENE PEVAČICE ZAVELA BOGATOG ŠEIKA IZ KATARA: Ima opasnu narav i FATALNA JE , a njegovu smrt NIJE PREŽALILA
Ko je ćerka Elme Sinanović koja se udaje za bogatog šeika iz Katara?, Foto: Printscreen Instagram / Elma Sinanovi'

Elma Sinanović se nakon dugogodišnje pauze vratila na velika vrata na scenu, a njeni hitovi su slušaniji nego ikada! Otkako je ponovo uzela mikrofon u ruke, svima je postao zaminljiv i pevačicin privatni život, posebno jer je nije bilo uopšte medijima, niti se pojavljivala u javnosti.

Međutim, u poslednje vreme, sve veću popularnost stiče njena naslednica Hulija, koja je izrasla u neverovatnu lepoticu sa sjajnim osećajem za modu i eleganciju. A naročito je kao bomba odjeknula vest da staje na ludi kamen sa bogatim šeikom iz Katara.

Naime, Elma je bila dugo u braku sa novopazarskim biznismenom Smailom Sinanovićem, koji je pre nekoliko godina preminuo, izgubivši bitku sa teškom i dugom bolešću, a zapravo joj je prvo bio menadžer. Uživali su u svojoj ljubavi i uspešno su skirvalni privatni život od svetla reflektora. Kruna njihove ljubavi je upravo ćerka Hulija rođena 21. juna 1997. godine.

Hulija se javnosti predstavila 2020. godine kada je sa majkom snimila duetsku pesmu "Hej, mama" ali muzikom nije nastavila da se bavi.

- Imala sam veliku želju da ljudi čuju kako moja ćerka peva, pa smo snimile zajedničku pesmu. Nismo se ranije puno odvajale, ali sad kad puno radim, mislim da joj nedostajem. Ja pokušavam stalno da sve uskladim, ali ne ide više. Volela bih da me nasledi, da krene da se bavi muzikom, ali ona je totalno drugačija. Ona je moj totalni opozit, novinari bi imali pune ruke posla s njom. Ja sam malo smirenije, suptilnija, a ona je pravi zvrk - rekla je Elma jednom prilikom.

Ova zanosna crnka na društvenoj mreži Instagram neretko objavljuje fotografije na kojima se vidi kako uživa na luksuznim putovanjima, a ono što je uočljivo već na prvi pogled jeste lepota koju je nasledila od majke.

Prema priči jedne od Elminih koleginica koja je zamolila za anonimnost, pevačica je oduševljena budućim zetom, ali za sada je misteriozna i o detaljima svadbe svoje ćerke ne želi da govori javno kako se nešto ne bi izjalovilo.

- Elma je oduševljena budućim zetom, šeikom iz Katara. Tamo su svi očarani Hulijinom lepotom. Tretiraju je kao princezu. Oni se zabavljaju već neko vreme i odmah su svi znali da su njih dvoje stvoreni jedno za drugo. Hulija je sada na relaciji Katar-Srbija, ali će se u nekom trenutku skroz preseliti tamo. Elma i Hulija su jako vezane. Elmi je najvažnija njena sreća i uvek je podržavala njene izbore, pa tako i ovaj, koji je mnoge iznenadio - priča izvor za "Kurir" i dodaje da pevačica uskoro planira da poseti Katar, kao i da njenu ćerku ne zanima estrada i javni život:

- Elminu mezimicu javni život ne zanima preterano, iako je veoma talentovana za muziku. Pre nekoliko godina je snimila i duet s majkom koji je dobro prošao u javnosti, ali ona je odlučila da krene drugim putem. Pravi je zvrk, obožava da menja imidž, a fizički mnogo liči na Cecu Ražnatović, pa se i sama Elma često šali s prijateljima da ima jednu Cecu u kući - završava naš izvor.

Iako se povodom ove teme nije oglašavala ni Elma, a ni Hulija, vlasnica velikih hitova se nedavno osvrnula na ćerkinu udaji, a uz to je imala i važnu poruku za zeta.

- Jao, udaće se Hulija valjda. Samo znam da ću biti na strani svog budućeg zeta. Podržavam ga i unapred žalim. Ona je posebna. Opasnica jedna, totalna suprotnost meni. Nema ništa na mene, totalno je drugačija. Ja sam dobrica, a ona gazi samo. Radikalna je - samo crno-belo, nema ništa sivo. Ide sad za Katar, biće tu svašta nešto - uz osmeh je rekla Elma skoro pred kamerama.

Podvlači da joj je ćerkina sreća najvažnija u životu, kao i da će je uvek podržati u svim stvarima koji je čine zadovoljnom i ispunjenom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs