NEVEROVATNO!

UDALA SE U 19-OJ ZA PREBOGATOG ŠEIKA IZ DUBAIJA, PA SE POKAJALA: Otkriva sve "mračne strane" života s arapskim moćnikom

Neko bi pomislio da se šali, ali Linda Andrade smatra da ima "ozbiljne" probleme u braku...

Lifestyle
17:11h Autor:
UDALA SE U 19-OJ ZA PREBOGATOG ŠEIKA IZ DUBAIJA, PA SE POKAJALA: Otkriva sve "mračne strane" života s arapskim moćnikom
Koje probleme ima žena koja se udala za šeika iz Dubaija?, Foto: Printscree Instagam - lionlindaa

Linda Andrade ima samo 23 godine i već je ostvarila skoro sve svoje "snove", ali je nedavno u svojoj ispovesti na TikTok-u priznala da iako živi bajku i onda ima poteškoće koje joj zadaju glavobolje. Preduzetnica je bila od 16-e, a bavila se organizacijom važnih događaja za poznate face. Naime, odrasla je u Jordanu, a već sa 19 udala se za moćnog muškarca po imenu Riki Andrade, prebogatog trgovca kripto valutama iz Dubaija.

Iako joj je glavni zadatak da stalno bude sređena od glave do pete, kao i da neretko putuje svetom i obilazi luksuzne destinacije, ona se žali na stvari o kojima mnoge obične devojke samo maštaju. Proglasila je sebe pravom domaćicom Dubaija, ali je otkrila i onu "mračnu stranu" zajedničkog života sa bliskoistočnim magnatom.

Naime, luksuz je nešto na šta je navikla i na to ne gleda kao na neku privilegovanu ili posebnu stvar, jer kako kaže, drugačije ne bi mogla ni da zamisli život. Ali, postoje stvar koje joj smetaju kod supruga, te će vaš šokirati činjenica koji su njeni - problemi.

Mane njenog raskošnog načina života su to što joj muž nikad ne daje da ona vozi kola, da leti samo prvom klasom, partner joj kupuje previše stvari, uvek najskupljih brendova, i stalno joj nudi mnogo hrane.

- Obrok uvek mora da bude spektakularan i raznovrstan“, priča dok snima specijalitete od morskih plodova, suši i druge delicije dostojne najboljih restorana sveta.

Takođe, požalila se i da je umorna od svih tih neverovatnih putovanja, pošto gotovo svakog meseca posećuju neku dugu destinaciju.

Međutim, Linda ima neke velike strahove još od detinjstva. Kako je odrasla u Americi u jednosobnom stanu sa šestočlanom porodicom, stalno se plaši da ne bude opljačkana. Osim toga, mnogo više se brine da joj neka druga žena ne preotme muža.

Lindina ispovest je pokrenula bujicu komentara na mrežama, a moglo bi se reći da je probudila u mnogim ljudi gnev, koji ističu da ona zapravo ne zna šta su pravi životni problemi.

Sa druge strane, kada je videla stav naroda, ispričala je i koje su to dobre strane bračnog života sa mužem koji ima milione na računu. Budući da na raspolaganju imaju ogromno bogatstvo, o novcu nikada ne brinu.

U svim buticima tretiraju je kao kraljicu, a svako veče ide u najbolje restorane, pa ne mora da kuva. A iz to, gde god moželi da ode, sprovede se u rekordnom roku u delo, te često provodi vreme na najlepšim destinacijama sveta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs