NAKON ŠTO JU JE NAJRUŽNIJI MUŠKARAC OSTAVIO POKAZALA JE 2. LICE: Razvod od 30 godina starijeg prevazilazi na ovaj način

Kako Tina Kunaki izgleda posle razvoda pitaju se mnogi, a ona je rešila da pokaže drugo lice.

Celebrities
00:07h Autor:
NAKON ŠTO JU JE NAJRUŽNIJI MUŠKARAC OSTAVIO POKAZALA JE 2. LICE: Razvod od 30 godina starijeg prevazilazi na ovaj način
Kako Tina Kunaki izgleda posle razvoda, Foto: DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Razvod Vensana Kasela i Tine Kunaki izazvao je veliku pažnju u javnosti. Danima se pričalo kako je veliki zavodnik procvetao nakon što je ostavio 31 godinu mlađu ženu, dok je ona navodno počela da "propada".

Međutim, čoini se da je zanosna Tina rešila sve da demantuje, te je na svom Instagram profilu objavila niz fotografija na kojima je lepša nego ikad. Dok su mnogi nagađali da je Tina pala u depresiju, čini se da je brzo prebolela razvod.

Fotografi su je nedavno uslikali na premijeri filma, gde se pojavila bez mejkapa, a sve je iznenadilo to što je manekenka delovala umorno, gotovo bolesno.Mnogi su komentarisali da je pala u očaj nakon razvoda, te da će teško izaći iz tužne faze.

Vensan Kasel
foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Međutim, Tina Kunaki pojavila se lepša nego ikad i puna samopouzdanja. Oko izgleda se mnogo potrudila, ali i oko osmeha. Tina se retko smejala u javnosti, a sada je pokazal svoje drugo lice.

1 / 8 Foto: DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pre ove drame, par se nikad nije razdvajao. Međutim, šuška se da se Kaselu sve manje dopadalo Tinino slobodno ponašanje.

Tina Kunaki, Vensan Kasel
foto: JP PARIENTE / Sipa Press / Profimedia

Redovno se ljubila i grlila sa prijateljima, izlazila i ponašala zapravo kao i sve druge devojke koje su njeno godište, dok je navodno glumac taj koji je čuvao njihovu ćerku, što mu se nije dopadalo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs