CEO ŽIVOT JE BLUDNIČIO I ORGIJAO, A ONDA GA STIGLA OPAKA BOLEST: Pronađen je u lokvi krvi s dvocevkom i važnom porukom

Skandalozni život predsednika Međunarodne automobilske federacije, Maksa Mozlija mnoge je ostavio bez teksta.

Vip priča
17:31h Autor:
CEO ŽIVOT JE BLUDNIČIO I ORGIJAO, A ONDA GA STIGLA OPAKA BOLEST: Pronađen je u lokvi krvi s dvocevkom i važnom porukom
Skandalozni život predsednika Međunarodne automobilske federacije, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Vest o smrti čuvenog Maksa Mozlija, nekadašnjeg predsednika FIA-e i jedne od najvećih figura Formule 1, 2021. godine potresla je javnost. Međutim, nakon izvesnog vremena objavljeno je da je Mozli izvršio samoubistvo.

Prema pisanju Dejli Mejla, Mozli je ostavio oproštajnu poruku na kojoj je pisalo: "Ne ulazi, pozovi policiju". Kada su nadležni ušli, pronašli su beživotno telo Mozlija pored kojeg je bila dvocevka. Kao glavni razlog, navodi se činjenica da je Mozliju dijagnostifikovan rak od kojeg se lečio od 2019. godine. Kako je izlečenje bilo sve teže, Mozli je sebi oduzeo život.

On je bio jedan od onih ljudi koje su čitavu karijeru pratile kontroverze i skandali.

Maks Mozli i Berni Eklston
Maks Mozli i Berni Eklstonfoto: Motorsport Images / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Orgije i se*s skandal

Mozli se našao u centru skandala kada je "News of the World" objavio skandalozne fotografije i videozapise sado-azo orgija koje je moćni Mozli organizovao u društvu pet prostituki. Mozli je kasnije tužio tabloid i dobio ih na sudu, a na račun neovlaštene objave privatnih informacija.

Na snimcvima i fotografijama koje je 2008. godine objavio spomenuti tabloid pod naslovom "bolesne nacističke orgije", Mozli je "uhvaćen" u krajnje bizarnom izdanju se*sualnog perverznjaka. Sado-mazohistički video prikazivao ga je u crnoj odori zloglasnog Wehrmachta. Mozli je, logično, odmah bio optužen kao simpatizer nacizma, jer se*sualna je seansa bila začinjena nacističkom ikonografijom. Tokom orgija, Mozli je igrao ulogu zapovednika u koncentracijskom logoru. Bičevao je devojke obučene u uniforme, ali ne nacističke, nego one kakve su nosili zatvorenici u Aušvicu. Video orgija traje pet sati, a perverzne Mozlijeve uključivale su i pretraživanje kose devojaka, u potrazi za vašima.

Mozli se nakon neprijatnog incidenta branio privatnošću. Na konferencijama je govorio da svako ima pravo na privatni se*sualni život, piše Jutarnji.hr.

- Mnogi ljudi, možda, u se*su rade nešto što se meni ne sviđa. Sve što ja mogu od njih zatražiti, jeste da to ne rade preda mnom i da budu sigurni da svi uključeni pristaju na to što se već radi. I to je kraj. Kad sam ja bio mali, kriminalizovala su se brojna drugačija polna ponašanja. Recimo, homoseksualni odnos, pa i neki drugi odnosi, čak između muškarca i žene. Ali, svet je otišao napred - govorio je tada u svoju obranu kontroverzni Mozli.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs