prezgodna!

NAJJAČI ČOVEK NA SVETU LUDO JE ZALJUBLJEN U ŠEJLU IZ NOVOG PAZARA: Svi zaneme kada vide telo NJEGOVE VERENICE

Najjači muškarac na svetu verio devojku iz Novog Pazara na vrlo romantičan način, a njihova ljubav je uspela da prebrodi sve prepreke!

Celebrities
10:51h Autor:
NAJJAČI ČOVEK NA SVETU LUDO JE ZALJUBLJEN U ŠEJLU IZ NOVOG PAZARA: Svi zaneme kada vide telo NJEGOVE VERENICE
Najjači muškarac na svetu verio devojku iz Novog Pazara, Foto: Prinscreen Instagram / larrywheels

Leri Vils važi za jednog od najboljih u svetu dizanja tegova i bodibildinga, a od 2017. godine obara mnoge svetske rekorde. Imao je veoma težak život, te je utehu pronašao upravo u treningu, koji ga je učinio najjačim muškarcem! Međutim, čuveni snagator ističe da mu je njegova verenica Šejla Đakovac iz Novog Pazara velika podrška u svemu, kao i da bez nje ne bi mogao sve ovo da ostvari.

Naime, bodibilder je izabranicu Šejlu Đakovac iz Novog Pazara verio pre par meseci , čime je ozvaničio njihovu dugogodišnju vezu. Sudbonosno "da" izgovorila je u bajkovitom restoranu u Dubajiu, koji je poseban po ogromnom akvarijumu, i to baš na svoj 30. rođendan, a suze radosnice nije mogla da zadrži.

Šejla Đakovac, Lari Vilson
foto: Printscreen Instagram / sejladjakovac

U ovoj arapskoj zemlji je njihova ljubavna priča i počela, ali neretko borave i u Srbiji kod Šejline porodice. Privlače pažnju gde god da se pojave svojim izvajanim figurama i gotovo svuda idu zajedno.

Kako Lerija prati preko 4 miliona ljudi na Instagramu, na meti komentara je često i njegova nežnija polovina sa naših prostora. Najčešće se mogu pročitati opaske da je prelepa, neverovatno zgodna i seksepilna, te da odlično pristaje najsnažnijem čoveku na svetu.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram / sejladjakovac

Težak životni put Lerija Vilijamsa

Svetski rekorder u dizanju tegova rođen je 3. decembra 1994. u Americi. Takođe, poznato je da se takmiči u Strongmanu, bodibildingu i rvanju ruku.

Lari "Vils" Vilijams je odrastao u Bronksu u Njujorku. I dok je trenutno jedna od najvećih zvezda u fitnes industriji, život nije uvek bio tako lak za ovog 28-godišnjaka. Imao je sve osim stabilnog detinjstva, živeo je u siromaštvu i hraniteljskim domovima u Njujorku. Njegov otac je otišao kada je imao godinu dana, a živeo je sa bakom nakon što se njegova majka fizički obračunala sa svojim dečkom.

Sa samo 12 godina Vils donosi odluku da napusti grad da bi bio sa svojom majkom na francuskom karipskom ostrvu Sent Martin, gde je pronašao svoj novi dom na plaži narednih nekoliko godina. Nažalost, bio je suviše siromašan da bi pohađao englesku školu, pa je umesto toga provodio dane dižući tegove, koristeći improvizovanu postavku koja se sastojala od metle i blokova pepela na svakom kraju. Imao je 14 godina kada je prvi put počeo da trenira.

Vrlo brzo shvatio je da vežbanje postaje njegova velika strast, a rezultati na telu su bili sve vidljiviji. Nakon tri godine života na Sent Martinu sa majkom se vraća u Bronks. Postao je opsednut treninzima i bio je rešen da bude najbolji, a od 2017. godine obara brojne svetskte rekorde i ostvaruje istorijske ishode.

Nakon što je uspeo da izgradi svoju karijeru u podizanju tegova, Leri se posvetio poslu fitnes instruktora, pa na svom Jutjub kanalu često kači video snimke treninga uz savete za pravilan rad vežbi. Veoma brzo su ga i na ovoj platformi podržali milioni ljudi, a brojke nastavljaju munjevito da rastu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs