BIZARNO

BODI BILDER OŽENIO LUTKU, PA JE PREVARIO NAKON PRVE BRAČNE NOĆI: Bila je na popravci!

Verovali ili ne, ali u Kazahstanu živi čovek koji se venčao sa pravom lutkom

Zanimljivosti
Autor:
BODI BILDER OŽENIO LUTKU, PA JE PREVARIO NAKON PRVE BRAČNE NOĆI: Bila je na popravci!
Foto: Profimedia

Ni četiri meseca nakon što se venčao sa svojom voljenom seks lutkom „Margo“ na prelepoj ceremoniji u njihovom rodnom Kazahstanu, bodibilder Jurij Toločko ju je već prevario.

Margo je bila slomljena danima pre Božića i poslata na popravku (ne mogu ni da zamislim šta joj je Jurij uradio na njihovom medenom mesecu), a u njenom odsustvu Jurij ju je prevario sa… nekakvim čudnim srebrnim predmetom sa izbočinama?

Jurij je na Instagramu ispod slike napisao „Izgleda da imam novu strast“ i odgovorio pratiocu koji ga je pitao da li vara svoju ženu:

"Možda. Ne mogu da podnesem dok je ona u bolnici."

Da li je Jurij Toločko najnapaljeniji čovek na svetu ili šta? Oženi se seks lutkom, slomi je za mesec dana, a onda je samo vara nasumičnim predmetima koje nađe po kući.

U redu, da budemo pošteni, nije da beži sa drugom seks lutkom ili bilo čim, ali to još uvek nije idealan početak bračnog života. Naročito ako uzmemo u obzir činjenicu da je biti oženjen seks lutkom verovatno najlakša stvar na svetu. Mislim, imaš nekoga ko se nikada ne svađa sa tobom, nikada ne traži novac, toleriše kad si vreća govana i ko je „dostupan“ kad god to želiš. Najmanje što može da uradi je da ga zadrži u pantalonama dok se ona ne vrati kući, zar ne?

Nadajmo se da će Jurij i Margo da vrate svoj brak na pravi put nakon njegove nevere. Ne mogu da se nosim sa kolapsom jedne od najvećih ljubavnih priča prošle godine, posebno nakon vesti o Kim i Kanjeu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs