"PALI" JE MIRIS MLOHAVE I STARE KOŽE: Nema ni 30, a spava sa 53 godine starijim čovekom - zovu je "LOVAC NA GERIJATRIJU"

Devojka Al Paćina, Nur Alfalah voli samo starije muškarce, zbog čega je dobila zanimljiv nadimak.

Celebrities
22:33h Autor:
"PALI" JE MIRIS MLOHAVE I STARE KOŽE: Nema ni 30, a spava sa 53 godine starijim čovekom - zovu je "LOVAC NA GERIJATRIJU"
Devojka Al Paćina voli samo starije muškarce, Foto: THE HOLLYWOOD JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Da ljubav ne zna za godine pokazala je i devojka Al Paćina, Nur Alfalah, koja je 53 godine mlađa od glumca. Osim njega, mlada Nur je uvek preferirala starije muškarce zbog čega su je nazvali "Lovac na gerijatriju".

Ljubavni par neretko prate komentari da izgledaju poput "dede i unuke", sve dok se ne poljube, kada je svima jasno koja je prava priroda njihovog odnosa.

Al Paćino
foto: Profimedia

Najmlađi dečko Nur Alfalah je nemački biznismen i milioner Nikolas Bergruen koji je u vreme njihove veze imao 57, a ona 25. Navodno ga je prevarila sa mladim glumcem Edijem Rotom, ali to su bila samo šuškanja bez dokaza.

Al Paćino
foto: Profimedia

Pre Paćina, ljubila je i 92-godišnjeg Klinta Istvuda koji joj može biti ne samo deda, već i pradeda. U njenom krevetu bio je i čuveni muzičar Mik Džeger koji ima "samo" 79 godina.

"Moje godine nisu bile važne. Moje srce ne zna šta vidi, ono samo zna kakav je osećaj. Bila je to moja prva ozbiljna veza, ali za mene je to bilo srećno razdoblje. Mik je u boljoj formi od mene. Zaista poštujem što je tako disciplinovan", rekla je Nur u jednom intervjuu kada je komentarisala svoju vezu sa pevačem. Tada su čak i neki njeni "prijatelji" komentarisali za medije da je oduvek "volela stariju, opuštenu kožu i taj miris koji imaju stari ljudi".

Kako je tada Alfalahova objasnila, ona je svesna komentara koje je ova veza izazvala, ali je dodala da nema zbog čega da se kaje jer je sa Mikom Džegerom stvorila uspomene vredne sećanja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs