POD STARE DANE "PALACA JEZIKOM" I ZAVODI: Posle razvoda mu načisto popustile kočnice, a 20 godina mlađu ne pušta iz ruku

Čucveni glumac iz Igre prestola, Čarls Dens već duže vreme ljubi 2 decenije mlađu devojku i ponaša se kao tinejdžer.

Celebrities
18:48h Autor:
POD STARE DANE "PALACA JEZIKOM" I ZAVODI: Posle razvoda mu načisto popustile kočnice, a 20 godina mlađu ne pušta iz ruku
Glumac iz Igre prestola ljubi 2 decenije mlađu devojku, Foto: Profimedia

Proslavljenog britanskog glumca Čarlsa Densa (76), publika je zavolela u seriji Igra prestola gde je igrao Tivina Lanistera. Osim toga što ima dugu oi zavidnu glumačku karijeru, javnosti je postao poznat i kao čovek koji je zaveo višestruko mlađu devojku.

Zbog svog poprilično opuštenog ponašanja u javnosti, izgleda kao pomahnitali tinejdžer, a mnogi ovakvo ponašanje prepisuju zaljubljenosti.

Naime, glumac nema problem da je neprimereno dodiruje na plaži, dok ih svi gledaju, da, kako su kasnije tvrdili očevici "palaca jezikom" i tako je "zavodi", ali i da je hvata za određene delove tela dok su u šetnji, na večeri i slično.

Čarls Dens s devojkom
Čarls Dens s devojkomfoto: Profimedia

Čarls je i sam priznao da ponekad ne ume da se kontroliše, te da se ponaša kao da ima 25 godina.

Glumac koji iza sebe ima više od dve decenije dugu karijeru tokom koje ga je podržavala supruga Džoana Hejtorn, iznenadio je sve vešću da se razvodi davne 2004. godine nakon 34 godine skladnog braka.

Čarls Dans
foto: Profimedia

Bivši par ima dvoje odrasle dece. Nakon razvoda bio je u vezi sa glumicom Sofijom Majls koja je u to vreme imala nešto više od 20 godina, no ljubav nije dugo potrajala.

Povezivali su ga i s manekenkom Shambhalom Marthe, a s glumicom Elenos Burman u vezi je bio četiri godine. Čak su se i verili te su 2012. godine dobili kćerku Rouz, ali su se rastali nekoliko meseci kasnije.

Na komentare da se ponekad ponaša kao tinejdžer, Čarls ima jasan odgovor – on se oseća daleko mlađim nego što stoji u njegovoj ličnoj karti.

"Osećam se kao da imam 35 godina. Verovatno se ponašam kao da imam 25", kaže glumac. "Nekad se sa svim nosim dobro, a nekad loše. Teško je vratiti se porodičnom životu kada niste bili tu. Ali moja supruga je podržavala moju karijeru."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs