Kad poludi, pod stare dane

Glumac (73) nakon 35 godina braka, ostavio ženu pa potpuno odlepio: U Veneciji se ljubio sa duplo mlađom devojkom! FOTO

Kao tinejdžer, ne haje ko će ga videti

Šuška se
Autor:
Glumac (73) nakon 35 godina braka, ostavio ženu pa potpuno odlepio: U Veneciji se ljubio sa duplo mlađom devojkom! FOTO
Foto: Profimedia

Britanski glumac Čarls Dans (73), u poslednje vreme najpoznatiji po svojoj ulozi u seriji "Igra prestola", ovoga vikenda je u Veneciji promovisao svoj novi film, ali je pronašao vremena i za sebe.

foto: Profimedia

73-godišnjeg glumca su tako fotografi uhvatili u društvu mlade lepotice s kojom je razmenjivao nežnosti i ljubio se s njom u moru. Ponosno je pokazao svoje mišiće u kupaćem kostimu, a sa svojom devojkom je očigledno uživao čitavo poslepodne.

foto: Profimedia

Čarls, koji je glumio Tivina Lanistera u "Igri prestola", bio je u braku s Huanom Hejtorn od 1970. do 2004. godine, a bivši par ima dvoje odrasle dece. Nakon razvoda bio je u vezi sa glumicom Sofijom Majls koja je u to vreme imala nešto više od 20 godina, no ljubav nije dugo potrajala.

Povezivali su ga i s manekenkom Shambhalom Marthe, a s glumicom Elenos Burman u vezi je bio četiri godine. Čak su se i verili te su 2012. godine dobili kćerku Rouz, ali su se rastali nekoliko meseci kasnije. Ime svoje nove devojke još nije otkrio, ali fotografi su ga s njom uhvatili u nekoliko navrata ovoga leta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs