O NJENOM BEZOBRAZNOM IZGLEDU NE PRESTAJE DA SE PRIČA: Bez blama je pokazala golu zadnjicu, a tvrdi da se čuvala do braka

O Sijari ne prestaje da se priča nakon dodele Oskara, a mnogi ne znaju detalje iz njenog privatnog života.

Celebrities
17:43h Autor:
O NJENOM BEZOBRAZNOM IZGLEDU NE PRESTAJE DA SE PRIČA: Bez blama je pokazala golu zadnjicu, a tvrdi da se čuvala do braka
Životna priča pevačice koja se čuvala do braka, Foto: FJMG / Spread Pictures / Profimedia

Slavna pevačica Sijara (37) na "Vanity Fair" zabavi nakon dodele Oskara u ponedeljak pojavila se u prozirnoj haljini s dugim rukavicama, a ispod je nosila samo tange. Od tada javnost ne prestaje da bruji o njoj.

Sijara se na dodeli Oskara došla u haljini ispod koje je nosila tange
Sijara se na dodeli Oskara došla u haljini ispod koje je nosila tange foto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rođena u Ostinu u Teksasu, Sijara je jedino dete u porodici, koja se zbog njenog oca vojnika često selila. Nakon što se preselila u Atlantu, započela je svoju muzičku karijeru 2004. prvim hit singlom "Goodies". Inače, zanimljiva je i priča o tome kako je dobila ime. Otac je njenoj majci kupio parfem, a ona se zaljubila u miris i ime.

- Mama je pokušavala da smisli moje ime kad joj je tata kupio Revlonov miris "Sijara" - izjavila je jednom prilikom za People.

Pevačica je 2010. izbacila album "Basic Instinct", nazvan po erotskom trileru iz 1992. koji je i pre svog izlaska izazvao kontroverze zbog eksplicitnog sadržaja i nasilja.

Sijara je ime dobila po omiljenom parfemu njene majke
Sijara je ime dobila po omiljenom parfemu njene majke foto: Profimedia

Što se ljubavnog života tiče, Sijara se 2013. verila za repera Fjučera (39) s kojim ima sina Fjučura Zahira (8). Veridbu su raskinula nakon godinu dana zbog njegove prevare.

Zatim je 2015. započela vezu sa bekom NFL -a, Raselom Vilsonom (34), a s njim se verila iduće godine. Venčali su se početkom jula 2016. u dvoru Pekforton u Engleskoj, a pre nego što su zvanično stupili u brak par se zavetovao na celibat, odnosno nisu imali intimne odnose pre braka.

Kjara je u braku sa Rasečom već 7 godina
Kjara je u braku sa Rasečom već 7 godina foto: CraSH/imageSPACE / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zajedno imaju ćerku Sijenu Princes (5) i sina Vina Harisona (2), a u srećnom braku su već sedam godina.

Sijara je u braku sa Raselom dobila dvoje dece
Sijara je u braku sa Raselom dobila dvoje dece foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs