dženifer aniston

OPROSTILA MU JE PREVARU BEZ RAZMIŠLJANJA, ALI PREKO OVOG NIJE MOGLA DA PREĐE: Novi detalji NAJPOZNATIJEG RAZVODA

Iako je od njihovog razvoda prošlo više od 15. godina, i dalje se pojavljuju podaci o detaljima koji su se dešavali u najopznatijem trouglu u Holivudu ikada.

Vip priča
Autor:
OPROSTILA MU JE PREVARU BEZ RAZMIŠLJANJA, ALI PREKO OVOG NIJE MOGLA DA PREĐE: Novi detalji NAJPOZNATIJEG RAZVODA
Dženifer Aniston, Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dženifer Aniston se pojavila danas u javnosti, i to nakon što su pre samo nekoliko dana objavljene još neke pojedinosti koje su se desile nakon njenog razvoda od Holivudskog zavodnika - Breda Pita.

Novinar koji je radio intervju s tada 36-godišnjom Dženifer Aniston, otkrio je kako je tokom razgovora sa njom spomenuo glasinu o tome kako Anđelina Džoli i Bred Pit čekaju bebu, a kada je to čula Dženifer nije uspela da sakrije suze.

Dženifer Aniston
foto: Profimedia

Jedan od razvoda koji je iznenadio svet bio je definitivno razvod Dženifer Aniston (54) i Breda Pita (59).

Kada je završila snimanje serije "Prijetelji", Dženifer je želela da se potpuno posveti svom mužu i da zajedno osnuju porodicu. Ali onda se umešala jedna od najlepših žena u Holivudu. Tokom snimanja filma "Gospodin i gospođa Smit" dogodio se fatalni susret tada najlepših ljudi u Holivudu. Iako je trudio da sakrije aferu sa Anđelinom i demantovao njihovu vezi, ubrzo se pokazalo da je lagao i da je njihova veza započeta posle samo nekoliko dana od kada su započeli snimanje filma.

Dženifer Aniston, Bred Pit
foto: Profimedia

Sada se u javnosti pojavio i jedan detalj iz intervjua koji je Dženifer Aniston dala za Veniti Fer nekoliko meseci nakon što je javnost saznala da se razvodi od Breda i samo dva meseca pre nego što je njihov razvod i zvanično završen.

Novinar koji je radio intervju s tada 36-godišnjom glumicom koja se proslavila ulogom Rejčel Grin, otkrio je kako je tokom intervjua spomenuo glasinu o tome kako Anđelina i Bred očekuju prinovu, a kada je to čula već povređena Dženifer, nije uspela da sakrije suze koje su istog momenta krenule da liju niz njeno lice.

Dženifer Aniston
foto: Profimedia

Nekoliko minuta je plakala i onda je samo kimnula glavom. Novinar ju je tada pitao da li veruje da su Bred i Anđelina svoju aferu započeli još dok je još bio u braku, Aniston je rekla kako ne odbacuje tu opciju ali želi da veruje Bredu koji je tada tvrdio da treća osoba nije razlog raspada braka.

- Odnosi su komplikovani. U vezi su dve osobe koje se stalno razvijaju i biće trenutaka kada će se te promene sudarati. Postoje nivoi rasta, a kada prestanete da se razvijate zajedno, nastaju problemi - rekla je Dženifer u jednom intervju kada se otvorila i pričala o svom razvodu.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Bred i Anđelina su se kasnije i venčali i dobili decu, ali njihov brak se završio gadnim razvodom i teškom borbom za starateljstvo nad njihovom decom. Do razvoda je došlo nakon što je Bred navodno fizički nasrnuo na njihovog usvojenog sina Medoksa dok se porodica privatnim avionom vraćala iz Francuske u Ameriku i Anđelina je tada odlučila da želi razvod kako bi zaštitila svoju decu od navodno "nasilnog muža koji ima problema i sa alkoholom". Bitka za starateljstvo se završila, ali u međuvrenu su se desa otuđila od oca i priča se da ni jedno dete ne viđa ili jako retko. Mnogi misle da je za sve to kriva upravo Anđelina koja je svoju decu okrenula protiv oca.

Iako je nakon njega bila u dugim vezama i još jednom braku, Dženifer nikada nije imala decu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs