prava dama

NEMANJU VIDIĆA KUPILA ZA SVA VREMENA SAMO 1 POTEZOM: Nosi titulu najlepše žene i ima FASCINANTNU LJUBAVNU PRIČU sa njim

Nemanje Vidića važi za jednu od najlepših žena fudbalera, a vrlo retko javnost ima prilike da je vidi na nekom događaju. Čuva svoju privatnosti i posvećena je porodici.

Celebrities
18:05h Autor:
NEMANJU VIDIĆA KUPILA ZA SVA VREMENA SAMO 1 POTEZOM: Nosi titulu najlepše žene i ima FASCINANTNU LJUBAVNU PRIČU sa njim
Zašto supruga Nemanje Vidića važi za najlepšu ženu fudbalera?, Foto: ATA Images

Nemanji Vidiću je neizmeri fubalski talent omogućio da igra u najboljum svetskim klubovima, te da izgradi jednu od najtrofernijih karijera u sportu kod nas. Igrao je na poziciji centralnog odbrambenog igrača, a izgleda da je došlo vremeda u u našoj fudbalskoj istoriji ispiše nove stranice. Naime, slavni sportista se kandidovao za mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Nemanja Vidić
foto: ATA Images

U svim segmentima živtota velika podrška i potpora mu je seksepilna supruga Ana Vidić, koja se veoma retko pojavljuje u javnosti. Na prvom mestu joj je porodica, a Nemanji je iz senke davala snagu da postiže sjajne rezultate na terenu.

Međutim, iako je ona izbegava svetla reflektora, nikako ne može da prođe neopaženo njena lepota, kao i savršen modni ukus. Njene su bile vodieće pozicije na listama najbolje odevenih supruga sportista po oceni engleske modne javnosti.

U početku su svi mislili da se zabavlja sa našom teniserkom Anom Ivanović, jer se njegova supruga prezivala isto kao sportistkinja. Ubrzo je postalo jasno da je reč o potpuno drugoj devojci, koja pleni neverovatno harizmom, gde god se pojavi.

Skromno venčanje puno emocija

Ljubavnu bajku počeli su 2006. godine na Zlatiboru, kada je Nemanja bio bio prvotimac "Mančester junajteda" i reprezentativac Srbije, a ona apsolvent Ekonomskog fakulteta u Beogradu. Postali su jedan od najpoznatijih parova, koji sve oduševljava svojom skormnošću, uprkos ogromnom bogatstvu koje poseduju.

Nemanja Vidić, Ana Vidić
foto: AP

Mnogi su očekivali da će njihovo venčanje biti glamurozno, ali je ceremonija bila veoma intimna i skromna. Crkveni brak su sklopili u crkvi" Preobraženja Gospodnjeg", a onda se veselje nastavilo u Kongresnom centru "Srbija". Najveći glamur tog dana bila je upravo nesvakidašnja ljubav koja povezuje Anu i Nemanju.

Ana Vidić
foto: LMXMP / Backgrid UK / Profimedia

Predbračni ugovor

Ana je tom prilikom napravila potez koji je mnoge iznenadio. Ana je navodno potpisala predbračni ugovor, u kojem se odrekla imovine slavnog supruga ukoliko dođe do njihovog razvoda, što je mnoge pozitivno iznenadilo. Imala je samo jedan uslov - ako se raziđu, fudbaler mora da plaća deci alimentaciju. Međutim, ljubav su još više učvrstili dolaskom na svet njihovo troje dece - Luke, Petra i Stefana.

Ovim gestom, Ana je pokazala veliku ljubav prema svom mužu, kao i da nije jedna od onih kojima je novac najbitniji. Svoj porodični dom osnovalu su u Mančesteru, gde je Nemanja napravio uspešnu karijeru.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs