ANIN BIVŠI MUŽ JE BRUTALNO PONIZIO NJIHOVOG BOLESNOG SINA I NJU: Propala je preko noći, a sramotu će pamtiti večno

Ana Faris brutalno je ponižena od bivšeg muža koji se odmah nakon toga našao na stubu srama.

Celebrities
15:59h Autor:
ANIN BIVŠI MUŽ JE BRUTALNO PONIZIO NJIHOVOG BOLESNOG SINA I NJU: Propala je preko noći, a sramotu će pamtiti večno
Kako je Ana Faris ponižena od bivšeg muža, Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ana Faris i Kris Prat godinama su bili u ljubavi, sve dok se pre više od godinu dana nije odigrao skandal koji je obeležio glumičin život. Uprkos tome što se odmah nakon ljubavnog brodoloma udala za snimatelja Majkla Bareta, brak sa Krisom Pratom i danas je ostao upamćen.

Naime, 42-godišnjak i 45-godišnjakinja u braku su bili od 2009. do 2018. godine, a upoznali su se 2007. godine na snimanju filma 'Take Me Home Tonight'. Tada je glumica još uvek bila u braku sa svojim prvim suprugom, glumcem Benom Indrom.

"Kada sam prvi put upoznala Krisa, stalno sam tražila dokaz da nije tako sjajan kao što izgleda", napisala je Ana u svojoj knjizi 'Unqualified'.

Kris Prat, i Ana Faris
Kris Prat, i Ana Farisfoto: Profimedia

Nakon nekoliko godina zabavljanja, par se venčao na intimnoj ceremoniji na Baliju, a 2012. godine dobili su sina Džeka koji je na svet stigao prevremeno pa je imao samo 1.7 kilograma na rođenju. Prošao je nekoliko operacija te i dalje ima problema s vidom i srčane probleme.

Zvezda 'Mrak filma' napisala je da se "oseća tako srećnom" što je Prat bio njen partner kada su je upozorili da maleni Džek ima teško krvarenje na mozgu zbog čega bi mogao imati teškoće u razvoju.

Ana Faris
Ana Farisfoto: Profimedia

Ali ipak, iako su slovili za jedan od skladnijih poznatih parova, u avgustu 2017. objavili su da se razvode.

'Tužni smo jer objavljujemo da se službeno razvodimo. Zausta smo se jako trudili dugo vremena i puno smo razočarani. Naš sin ima roditelje koji ga jako vole i upravo zbog njega pokušaćemo ovu situaciju držati privatnom što je više moguće. I dalje volimo jedno drugo i uvek ćemo čuvati uspomene na zajedničke trenutke. Ana Faris i Kris Prat", napisali su na društvenim mrežama. Razvod je finalizovan 2018., a iste je godine Kris počeo da se zabavlja sa sadašnjom suprugom Ketrin, ćerkom Arnolda Švarcenegera.

Kris ne krije da uživa u ljubavi sa Ketrin, a njegov skandalozni potez izazvao je lavinu komentara.

Naime, glumac sa suprugom Ketrin ima ćerke Lilu i osmomesečnu Elios, a ređe se pojavljuje u javnosti nakon nepromišljenog poteza iz 2021. godine. Međutim, Kris je podelio fotografiju sa svojom drugom suprugom koju je pohvalio, napisavši da joj je zahvalan jer mu je omogućila 'neverovatan život i zdravu ćerku'. To ne bi bilo sporno da glumac nema sina Džejka koji se godinama bori s teškim zdravstvenim problemima.

Kris Prat
Kris Pratfoto: Profimedia

'Ljudi, pogledajte kako me gleda! Mislim, stvarno. Želim vam da pronađete nekog ko će ovako gledati u vas! Upoznali smo se u crkvi. Pružila mi je predivan život, predivnu, zdravu ćerku, toliko glasno žvaće da ponekad moram staviti čepiće za uši, ali to je ljubav! Pomaže mi u svemu. U zamenu, povremeno otvaram teglu kiselih krastavaca. Njeno srce je čisto i pripada meni. Ona je moje najveće blago, odmah uz moju Ken Griffey Jr Upper Deck Rookie karticu. Ako znate što je to, onda znate da to puno govori. Rođendan joj je za otprilike 6 nedelja. Dakle, ako joj ništa ne kupim do tada, reći ću joj da pročita ovaj post. Volim te, dušo', napisao je Pret.

Ana Faris
Ana Farisfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovaj opis mnogi su protumačili kao izravan udarac njegovoj bivšoj supruzi Ani Faris (46) i njihovom sada 10-godišnjem sinu Džeku. Javnost je zgrozio ovaj glumčev potez pa su mu poručili: 'Možda ste se upoznali u crkvi, ali ti ideš u pakao'.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs