GLUMAC JE ZBOG DROGE UPROPASTIO KARIJERU I PORODICU: Optužen je za zlostavljane devojčice, a sada se bori za život

Glumac Tom Sajzmor hitno je prevezen u bolnicu gde se trenutno bori za život, a svi se brinu šta će dalje biti.

Celebrities
18:25h Autor:
GLUMAC JE ZBOG DROGE UPROPASTIO KARIJERU I PORODICU: Optužen je za zlostavljane devojčice, a sada se bori za život
Ko je glumac kome se bore za život?, Foto: athy Gibson, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Glumac Tom Sajzmor bori se za život u bolnici u Los Anđelesu. Kako je ispričao menadžer glumca Čarls Lago, Tom je bio u svom domu u Los Anđelesu kad se ovog vikenda onesvestio zbog aneurizme mozga.

Tom je, kako pišu strani mediji, kritično i nalazi se na odeljenju intenzivne nege.

"Loše je, ne znamo hoće li moći da se potpuno oporaviti od ovog", rekao je menadžer Lago.

Tom Sejzmor trenutno se nalazi u bolnici i lekari mu se bore za život
Tom Sejzmor trenutno se nalazi u bolnici i lekari mu se bore za život foto: Shutterstock

Još se ne zna ko ga je od ukućana pronašao u nesvesnom stanju, a hitna pomoć stigla je najbrže što je mogla te je hitno prebačen u bolnicu.

Tom je najpoznatiji po ulogama u folmovima poput "Spašavanje redova Rajana", "Pad crnog jastreba", "Rođene ubice" i "Vrućina", a tokom svoje karijere često je bio u sukobu sa zakonom zbog konzumiranja droge.

Nekoliko puta je uhapšem zbog vožnje pod dejstvom alkohola i opijata, a privođen je i zbog nasilja u porodici. Inače, ovo nisu jedini od skandala u njegovom životu.

Tom je tokom karijere često imao problema sa zakonom
Tom je tokom karijere često imao problema sa zakonom foto: Shutterstock

2017. godine slavni glumac je optužen za seksualno zlostavljanje i to manje ni više nego maloletnice. Ceo slučaj navodno se dogodio 2003. godine kada je napastvovao devojčicu od 11 godina, odnosno dodirivao je njene genitalije.

Njega je prijavila upravo njegova žrtva kada je napunila 26 godina, a želela je da ostane neimenovana. Ceo incident se navodno dogodio na setu filma „Born Killers“.

Devojka je u trenutku prijave tražila odštetu u visini od tri miliona dolara. Sajzmor je sve negirao, a sud je tek 2020. godine odbacio optužbu.

„Pored gubitka posla i bola i poniženja koje je ovo izazvalo kod mene i moje porodice, pomisao da bi 11-godišnja devojčica pomislila da sam je naterao na nešto, bilo da pogrešno protumačila neko dodirivanje kada ju je reditelj stavio u moje krilo zbog fotografisanja ili joj je neko drugi iz bilo kakvih zlonamernih, sebičnih razloga usadio ovu ideju u glavu, to je ono što me je najviše uništilo“, rekao je on nakon optužbi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs