NEOBIČAN NAČIN

SLAVNA GLUMICA NA NEOBIČAN NAČIN DOČEKUJE 5. DETE: Muž misli da je smešno, a njoj je to uvek pomoglo da se LAKŠE PORODI

Neobičan način pripreme glumice Stejsi Solomon je mnoge iznenadio i postao senzacija na Instagramu. Omogućila je obožavaocima da zavire u „smešan“ način na koji se sprema da dočeka bebu broj pet „u svom rastućem leglu“.

Celebrities
22:48h Autor:
SLAVNA GLUMICA NA NEOBIČAN NAČIN DOČEKUJE 5. DETE: Muž misli da je smešno, a njoj je to uvek pomoglo da se LAKŠE PORODI
Trik poznate glumice za lakši porođaj, Foto: Shutterstock

Tridesettrogodišnja Stejsi Solomon, koja je, iako je u poodmakloj trudnoći, iznenadila fanove prošlog meseca objavom da ona i suprug Džo Sveš očekuju svoje treće zajedničko dete, fanovima je podelila uzbudljive novosti dok odbrojava dane do svog termina.

Nakon što je nedavno objavila da ona i Džo očekuju devojčicu, panelistkinja Lusi Vumen je takođe otkrila da će se glumica poroditi „u ovo vreme sledećeg meseca“, što znači da bi njen najnoviji „mali krastavčić“, kako zove svoje bebe, mogao uskoro da stigne, piše OK!

Dok čeka da nastupi porođaj, na Instagramu je otkrila kako se priprema. Objavila je snimak na kojem se vidi kako nosi laganu trenerku i čuči u čarapama u svojoj kuhinji dok drži šolju čaja.

Objašnjavajući pozu, koja je postala senzacija na društvenim mrežama, otkrila je da je čučala u „svakoj prilici“ (pre svakog porođaja) kako bi „gravitacija obavila deo posla“.

„Srećan petak od mene koja čučim u svakoj prilici samo da pokušam da dozvolim gravitaciji da obavi deo posla pre nego što porođaj počne“, napisala je i stavila emodži smajli.

Stejsi Solomon
foto: Instagram screenshot

Dodala je: „Da li je još neko ovo radio pre porođaj, ili sam samo ja čudak? Džo misli da je to urnebesno“ .

Beba svaki čas može da se pridruži Stejsinom i Džoovom potomstvu. Zajedno imaju jednogodišnju Rouz i trogodišnjeg Reksa, kao i Zakarija (14), koji je dete Stejsinog bivšeg dečka Dina Koksa i Lejton (10), kojeg je dobila sa bivšim partnerom Aronon Barhamom. Džo je otac Harija (15) iz prethodne veze.

Obožavana mama Stejsi još zvanično nije izabrala ime za dete, ali fanovi joj non stop šalju predloge.

S obzirom na to da su Stejsi i Džo poželeli dobrodošlicu bebi Rouz na svet u oktobru 2021, neki od Stejsinih pratilaca na Instagramu veruju da bi ime inspirisano prirodom moglo da se nađe i za njenu mlađu sestru.

„Mora da bude drugo cvetno ime – Dejzi (bela rada)“, napisao je jedan njen verni pratilac. Drugi fanovi su brzo odgovorili na komentar sa sopstvenim cvetnim predlozima, uključujući Lilly (ljiljan), Tulip (lala) i Poppi (mak).

Stejsi Solomon
foto: Instagram screenshot

Prosleđena joj je i ovakva "naredba":

Moraćete da je nazovete Petal (latica) da bi se njeno ime slagalo sa imenom vaše ćerke Rouz (ruža)“.

Jedan pratilac se ne slaže s tim:

„Čestitamo Stejsi i Džo, još jedan mali cvet u porodici, ako vam treba predlog za ime, Petal (peršun) je kratko ali slatko !“, poručio je uz emodži srca.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs