"MAJKA I SA 56 KAO BOGINJA LEPOTE, A ONA IZGLEDA KAO MOTKA" Ćerki čuvene manekenke poručuju da joj nije ni do kolena

Kaja Gerber, ćerka Sindi Kraford, nakon najnovijih fotografija sa odmora ponovo je pokrenula lavinu negativnih komentara da majci nije ni do kolena.

Celebrities
Autor:
"MAJKA I SA 56 KAO BOGINJA LEPOTE, A ONA IZGLEDA KAO MOTKA" Ćerki čuvene manekenke poručuju da joj nije ni do kolena
Ćerku Sindi Kraford prozivaju zbog izgleda, Foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sindi Kraford bila je i ostala jedna od najlepših žena sveta, a i danas, sa 56, jedna od najsupešnijih manekenki svih vremena i deo čuvene "petorke" ostavlja bez daha vitkom linijom i mladolikim licem. Baš iz tog razloga, mnogi su bili skeptični kada je njena ćerka Kaja Gerber krenula njenim stopama.

Slavu Krafordove teško je bilo nadmašiti, a iako je sličnost između slavne majke i ćerke neverovatna, mnogi su ipak mišljenja da je Kaja daleko od toga da bude njena dostojna naslednica.

Mnogi smatraju da Kaja nije dostojna naslednica svoje majke
Mnogi smatraju da Kaja nije dostojna naslednica svoje majke foto: Profimedia

Čak je ni sada, kada su se njene fotografije sa porodičnog odmora našle na mrežama, nisu zaobišli negativni komentari. Naime, Sindi Kraford trenutno je sa porodicom u Meksiku, a pored supruga, sa njom su i sin Presli sa novom devojkom, kao i ćerka Kaja sa dečkom.

Kaja Gerber našla se na meti negativnih kritika nakon novih fotografija
Kaja Gerber našla se na meti negativnih kritika nakon novih fotografija foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Oni su ovde proslavili Božić i Novu godinu, i više je nego jasno da uživaju u luksuznom odmoru, te većinu vremena provode na plaži, ali od trenutka kada su se Kajine fotografije našle na mrežama, priča o njenoj karijeri ponovo je zaživela samo iz razloga što, po mišljenju mnogih mlada manekenka ne ispunjava uslove da bude nazivana supermodelom.

Kaja Gerber uživa na odmoru sa dečkom
Kaja Gerber uživa na odmoru sa dečkom foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Od samog početka karijere pratile su je glasine da su joj roditelji otvorili vrata sveta modelinga, te "kupili" karijeru, čak i kada se Kaja našla na naslovnicama najvećih svetskih modnih magazina.

Ona je jedno vreme punila naslovnice i zbog ljubavnog života, kako sa Pitom Dejvidsonom, bivšim dečkom Arijane Grande i Kim Kardašijan, tako i zbog nedefinisanog i suviše prisnog odnosa sa Karom Delavinj zbog čega se pričalo da je Gerberova biseksualka.

Mnogi kažu da je Sindi mnogo zgodnija od svoje ćerke
Mnogi kažu da je Sindi mnogo zgodnija od svoje ćerke foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Negativni komentari su otišli toliko daleko da se pričalo i da namerno radi određene stvari da bi bila u centru pažnje.

Iako 21-godišnjakinja može da se pohvali savršenom linijom, mnogi komentarišu da joj fali harizme, koja je bila zaštitni znak njene majke. Takođe, spominje se i da nije seksepilna, iako u licu podseća na mladu Sindi, a neki su otišli toliko daleko da su je poredili i sa motkom.

Kaju Gerber mnogi prozivaju zbog 'kupljene' karijere
Kaju Gerber mnogi prozivaju zbog "kupljene" karijere foto: Profimedia

"Nikada ona neće nadmašiti Sindi", "Može samo da sanja o majčinoj karijeri", "Sindi je 56 duplo seksipilnija od nje", "Nema harizmu, totalno je bezlična", "Izgleda kao motka", samo su neki od komentara na njen račun.

Reklo bi se da je ovi komentari previše ne dotiču, jer ona uživa na sunčanim plažama u društvu svog dečka, glumca Ostina Batlera.

Mlada manekenka i Ostin Batler su zajedno od decembra 2021. godine, a u maju su uslikani zajedno na crvenom tepihu Met Gale. Takođe su uhvaćeni kako se ljube na premijeri filma “Elvis”, u kome on igra naslovnu ulogu, tokom 75. Međunarodnog filmskog festivala u Kanu.

Iako je Kaja punih 10 godina mlađa od njega, čini se da ovom paru razlika u godinama ne smeta, jer zaista izgledaju zaljubljeno i skladno, a činjenica da Ostin izgleda mladoliko jer ima “bejbi fejs” im svakako ide u korist.

Još Kajinih fotografija sa slavnom majkom pogledajte u galeriji u nastavku teksta i procenite sami da li su pojedinci u pravu kada kažu da ipak čuvenu Sidni teško da može da nadmaši.

1 / 9 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs