deca pop kralja

DECA MAJKLA DŽEKSONA IZRASLA SU U PRAVE LJUDE: Kralj popa bio bi ponosan na njih, evo kako danas IZGLEDAJU i šta rade

Deca Majkla Džeksona danas su odrasli ljudi, ostvarili su svoje ambicije baveći se poslvima koje vole, a izgledaju neprepoznatljivo.

Celebrities
21:12h Autor:
DECA MAJKLA DŽEKSONA IZRASLA SU U PRAVE LJUDE: Kralj popa bio bi ponosan na njih, evo kako danas IZGLEDAJU i šta rade
Kako izgledaju i čime se bave deca Majka Džeksona?, Foto: Profimedia

Majkl Džekson umro je 25. juna 2009. godine, u svom krevetu, nakon što je uzeo preveliku dozu propofola koji nije smeo da ima kod sebe, a u trenutku smrti pevač je ima 50 godina.

Kralj popa i jedna od najvećih muzičkih zvezda ikada iza sebe je ostavio troje dece - sinove Princa i Bigija i ćerku Paris. Uprkos tome, što su i oni na neki način imali turbulentan život, izrasli su u prave ljude.

Braća i sestra se odlično slažu, a u prilog tome ide i činjenica da su nedavno isplivale retke fotografije na kojima se vidi kako uživaju u zimskim čarolijama. Naime, nakon proslavljenog katoličkog Božića, deca Majkla Džeksona rešili su da prazničnu idulu upotpune na jezeru Taho u Kaliforniji.

Najstariji Majklov sin, Prins (25), bio je u punoj zimskoj opremi zajedno sa svojom sestrom Peris (24) i mlađim bratom Blenketom (20). Oni su uživali u snegu, dok su bili odeveni u adekvatnu opremu.

Pokazali su da već imaju određeno iskustvo u zimskim igrarijama, a osmesi na njihovim licima govore više od reči - nema sumnje da su deca čuvene pop legende uživala za praznike.

Poznato je da im je detinjstvo bilo praćeno ne baš tako pohvalnim okolnosima, ali oni nisu posrnuli, već su izrasli u prave ljude, radeći na svojim ambicijama.

Princ i Paris Džekson
Princ i Paris Džeksonfoto: Profimedia

Princ je bio producent mužičkih spotove za bend svoje sestre Paris, The Sound Flowers i želeo bi da postane priznati producent, reditelj, scenarista, i glumac, kako je otkrio za Entertainment tonight, a zadnjih godina se posvetio i humanitarnom radu.

Bigi Džekson
Bigi Džeksonfoto: Profimedia

Paris se aktivno bavi manekenkstvom, muzikom i glumom, a najmlađi Majklov sin Bigi, poznat i kao Blanket Džekson, danas ima 20 godina i puno je manje sklon javnim istupima od starijeg brata i sestre.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs