NAJPOPULARNIJA PROROČICA 90-IH PREDVIDELA JE BOLEST SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Na slici fudbalera videla je dva bitna događaja

Proročica Kleopatra, koja je bila popularna 90-ih godina prošlog veka, navodno je predvidela da će se Siniša Mihajlović razboleti.

Celebrities
12:40h Autor:
NAJPOPULARNIJA PROROČICA 90-IH PREDVIDELA JE BOLEST SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Na slici fudbalera videla je dva bitna događaja
Proročica predvidela da će Siniša Mihajlović biti bolestan, Foto: SOPA Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia

Svet sporta ostao je bez velike legende - Siniša Mihajlović izgubio je bitku protiv leukemije u 53. godini života, a hrabro se borio sve do poslednjeg trenutka.

Rođeni borac, kako ga mnogi nazivaju, i u tim teškim momentima je bio velika inspiracija i svim drugim ljudima kojima je zdravlje ugroženo.

Svoj životni put kao i borbu s opakom bolešću opisao je u svojoj knjizi "Igra života", koju je Siniša objavio u saradnji sa italijanskin novinarom Andreom Dikarom, a jedna anegdota posebno se izdvojila.

Siniša Mihajlović preminuo je u 53. godini
Siniša Mihajlović preminuo je u 53. godini foto: Gianni Schicchi / PA Images / Profimedia

Među mnogim događajima i kolegama koje je opisao, Siniša je spomenuo i anegdotu sa saigračem Vladanom Lukićem i njegovu navodnu posetu proročici Kleopatri.

Kleopatra, koja je bila veoma popularna devedestih godina prošlog veka, ispričala je Lukiću na osnovu slike koju joj je on doneo, a na kojoj je bio ceo tim Crvene zvezde, da će Siniša doživeti saobraćajnu nesreću.

Proročica Kleopatra navodno je predvidela Sinišinu bolest
Proročica Kleopatra navodno je predvidela Sinišinu bolest foto: Printscreen Youtube / KRALJEVI BALKANA

Nedelju dana kasnije Miha je zaista imao udes, a zatim je odlučio da se i sam sretne sa Kleopatrom. Ona mu je prilikom susreta rekla da će se teško razboleti u 50. godini, a kako je u knjizi opisao ona je naglasila da će uspeti da se izbori sa bolešću i da će u karijeri postići veliki uspeh.

Prvi put je Siniša uspeo da se izbori sa leukemijom, ali se ona vraćala još dvaput, a nažalost Siniša nije uspeo da dobije bitku sa opakom bolešću.

Legendarni srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović sahranjen je danas u Rimu, a sahrani su prisustvovali mnogi njegovi prijatelji i poštovaoci iz celog sveta.

Siniša Mihajlović sahranjen je danas u Rimu
Siniša Mihajlović sahranjen je danas u Rimu foto: Kurir / Dado Đilas
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs