I VANBRAČNI SIN SINIŠE MIHAJLOVIĆA SE OPROSTIO OD OCA: Prizori sa sahrane koji kidaju dušu

Sahranjen je Siniša Mihajlović a potresne fotografije obišle su svet

Celebrities
Autor:
I VANBRAČNI SIN SINIŠE MIHAJLOVIĆA SE OPROSTIO OD OCA: Prizori sa sahrane koji kidaju dušu
Sahrana Siniši Mihajloviću, Foto: Maria Laura Antonelli/AGF / Sipa Press / Profimedia

Dva ogromna buketa belih ruža stajala su pored sanduka u kojem su se nalazili posmrtni ostaci Siniše Mihajlovića. Na jednom je stajao natpis sa imenima sve njegove dece, među kojima je i njegov najstariji, vanbračni sin Marko.

Na jednom vencu pored kovčega legendarnog fudbalera piše Violante, što je ime njegove mezimice, jednogodišnje unuke koju mu je podarila mlađa ćerka. Na drugom su ispisana imena sve šestoro dece: Viktorija, Virdžinija, Miroslav, Dušan, Nikolas i Marko.

Naime, malo je poznato da je Siniša imao još jedno dete - vanbračnog sina Marka, kojeg je dobio sa nepoznatom Italijankom.

Veza sa dotičnom Italijankom desila se pre njegovog poznanstva sa sadašnjom suprugom Arijanom. Zanimljivo je i da je Mihajlović odmah priznao svog sina, te otvoreno pričao o tome.

Uprkos tome što je Siniša znao da ima sina i što ga je priznao, njih dvojica nisu imali nikakav kontakt sve do Markove 11. godine. Mihajlović je navodno imao u planu da mu se javi tek kad postane punoletan.

Interesantno je da je Arijana bila inicijator njihovog susreta, nagovorivši Sinišu da pozove sina na Svetog Nikolu 2004. godine, te su se tom prilikom konačno spojili.

Marko je takođe upoznao i svoje sestre i braću, a Arijana ga je vodila i na očevu utakmicu.

Izgleda da su i u najtežim momentim ostali ujedinjeni.

Pogledajte ostale fotografije sa sahrane Siniše Mihajlovića:

1 / 7 Foto: Cecilia Fabiano / LaPresse / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs