"MOŽE DEDA DA JOJ BUDE I TO SVI ZNAMO" Čuveni pevač zbog veze sa 40 godina mlađom ne prestaje da zgražava javnost

Lajonel Riči i Lisa Pariđi već nekoliko godina su u srećnoj vezi, a velika razlika u godinama njihovoj ljubavi nije nikakva prepreka.

Celebrities
Autor:
"MOŽE DEDA DA JOJ BUDE I TO SVI ZNAMO" Čuveni pevač zbog veze sa 40 godina mlađom ne prestaje da zgražava javnost
Slavni pevač vezom s 40 godina mlađom zgražava javnost, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavni muzičar Lajonel Riči (73) već nekoliko godina je u ljubavi sa mladom Lisom Pariđi (33), a kada je javnost saznala za njihovu vezu o tome je brujala cela Amerika.

Mediji su išli toliko daleko da se spekulisamo da je par zajedno još od 2014. godine, kada je ona imala samo 23 godine.

Ipak, reklo bi se da razlika u godinama za njih ne predstavlja problem, jer su se sinoć pojavili zajedno na crvenom tepihu dodele American Music Awards u Los Anđelesu, na kojoj su privukli veliku pažnju.

Lajonel Riči stariji je od svoje partnerke 40 godina
Lajonel Riči stariji je od svoje partnerke 40 godina foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

73-godišnji kantautor i njegova 33-godišnja partnerka pozirali su sa širokim osmesima dok su pred fotografima razmenjivali nežnosti i zaljubljene poglede. Ona je pritom zablistala u elegantnoj haljini s prorezom, a on u crnom odelu koje je uskladio s njenom kreacijom.

Inače, par se retko pojavljuje u javnosti, iako su zajedno još od 2014. godine, a mnogi su zatečeni činjenicom da je razlika između njih čak četiri decenije, te da je ova lepotica znatno mlađa od ćerke legendarnog pevača Nikol koja ima 43 godine.

Par je u početku skrivao svoju vezu
Par je u početku skrivao svoju vezu foto: Printscreen/Instagram

Ipak, tu je i puno komentara o tome kako se čuveni 73-godišnjak dobro drži, te da izgleda prilično mladoliko i da Lisa zapravo ide uz njega.

"Pa, uprkos razlici u godinama izgledaju skladno", "Nikad ne bih pogodio da je razlika ovolika", "On izgleda dosta mlađe","Razlika u godinama se ne vidi", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Par se ne obazire na negativne komentare
Par se ne obazire na negativne komentare foto: Printscreen/instagram

Sa druge strane bilo je i onih koji su komentarisali kako se Lisa nije ni rodila kada je Riči nizao neke od najvećih hitova.

"Iako se on dobro drži za svoje godine i dalje je grozna činjenica da je 40 godina stariji", "Može deda da joj bude i to svi znamo, iako se razlika toliko ne vidi", "On se totalno promenio od silnih plastičnih operacija u želji da izgleda mlađe", glasili su komentari ljudi koji nisu oduševljeni izborom slavnog pevača.

Lajonel Riči se ne odvaja od svoje izabranice
Lajonel Riči se ne odvaja od svoje izabranice foto: Printscreen/instagram
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs