15 ŽENA GA JE OPTUŽILO ZA SILOVANJE, A ON TVRDI DA SU NA SVE PRISTALE: Mučio ih je i tukao, a sada dobija pretnje smrću

Muzičar Merlin Menson tvrdi da prima pretnje smrću otkako ga je 15 žena optužilo za seksualno zlostavljanje.

Celebrities
17:34h Autor:
15 ŽENA GA JE OPTUŽILO ZA SILOVANJE, A ON TVRDI DA SU NA SVE PRISTALE: Mučio ih je i tukao, a sada dobija pretnje smrću
Pevač koji je silovao 15 žena dobija pretnje smrću, Foto: KEOLA / Bauer Griffin / Profimedia

Krajem prošle godine mnogo se pisalo o muzičaru Merlinu Mensonu nakon što ga je 15 žena optužilo za seksualno zlostavljanje.

Između ostalih, na popisu su se našle njegova bivša devojka, glumica Evan Rejčel Vud, s kojom je bio u vezi od 2007. do 2010. godine i glumica iz "Igre prijestolja", Esme Bianko, koja tvrdi da ju je napao 2009. godine.

Sada muzičar tvrdi da mu je zbog toga karijera dotakla dno kao i da i dalje prima pretnje smrću.

Merlin Mesnon tvrdi da dobija pretnje smrću
Merlin Mesnon tvrdi da dobija pretnje smrću foto: Profimedia

"Preko interneta dobijam pretnje smrću. Jako me plaše i zbog toga se osećam izbezumljeno, depresivno, zabrinuto i neispavano. Osim toga, zabrinut sam da će neko da naudi mojoj supruzi", stoji u novim pravnim dokumentima prema pisanju američkih medija.

Upravo zbog tužbi, s Mensonom su saradnju otkazale diskografska kuća i agencija, a u međuvremenu su ga isključili i sa svih holivudskih društvenih i poslovnih okupljanja. Zbog svega navedenoga, muzičar danas tvrdi da mu karijera pati.

Merlin Menson ostao je bez angažmana zbog otužbi sa silovanje
Merlin Menson ostao je bez angažmana zbog otužbi sa silovanje foto: AP

"Lažno su me prikazali kao silovatelja i zlostavljača. Zbog toga sam izgubio dve glumačke uloge u TV serijama "American Gods" i "The Stand", rekao je Menson. Takođe, ne ide na turneje, ne može da objavi svoju knjigu niti slike pa je morao da odgodi i izložbu svojih fotografija na neodređeno vreme.

Inače, optužbe koje su najviše odjeknule u javnosti su one od njegove bivše verenice Evan Rejčel Vud.

U februaru 2018. godine, na sudu je govorila o svojim stravičnim iskustvima.

"Krenulo je polako, ali s vremenom je eskaliralo, uključujući i pretnje po moj život, ispiranje mozga i buđenje kraj muškarca koji je tvrdio da me voli te da, zapravo, siluje moje nesvesno telo", rekla je tada pa nastavila.

Evan Rejčel Vud optužila je Mensona za zlostavljanje
Evan Rejčel Vud optužila je Mensona za zlostavljanje foto: Profimedia

"A najgori deo: bolesni rituali vezivanja ruku i nogu kako bih bila mentalno i fizički zlostavljana sve dok moj zlostavljač nije osetio da sam dokazala svoju ljubav prema njemu. Dok sam bila vezana i dok me tukao i govorio mi stravične stvari, zaista sam mislila da bih mogla da umrem. Ne samo zato što mi je on govorio: "Mogao bih da te ubijem sada", nego jer sam se u tom trenutku osećala kao da sam napustila svoje telo, previše preplašena da bežim", rekla je.

Ubrzo nakon toga, Mensonova izdavačka kuća je s njim prekinula sve veze, a onda se oglasio i on sam.

Evan Rejčel Grin iznela je potresne detalje zlostavljanja
Evan Rejčel Grin iznela je potresne detalje zlostavljanja foto: Profimedia

"Očito dasu moja umetnost i moj život oduvek magnet za kontroverze, ali ove nedavne tvrdnje o meni užasna su izobličenja realnosti. Moje veze oduvek su bile uz pristanak partnerki sličnog razmišljanja. Ali bez obzira na to, drugi sada lažno predstavljaju prošlost", rekao je tada Menson.

Evan je otkrila i da ju je bivši suprug silovao na snimanju spota "Heart-Shaped Glasses (When the Heart Guides the Hand)" koji je objavljen 2007. godine.

Ona je otkrila da je Menson zaista penetrirao u nju, iako je odnos trebalo da bude simuliran.

- Nisam pristala na to, rekla je Evan u dokumentarnom filmu koji se bavi njenim životom i karijerom. Ona dodaje i da su joj na snimanju dali da pije apsint i da je zbog toga jedva bila pri svesti kada se to dogodilo.

- Snimanje spota bilo je najneprofesionalnije radno okruženje sa kojim sam se susrela u karijeri. Bilo je haotično, nisam se osećala sigurnom i niko nije pazio na mene, rekla je glumica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs