merlin menson

JEDNU TERAO DA SE DROGIRA I PRAVE PAKT KRVLJU! DRUGU ZAKLJUČAVAO I ZLOSTAVLJAO U SOBI: Jezive torture!


Američki pevač Merlin Menson, početkom ove godine optužen je zbog nasilja u vezama.

Vip priča
13:52h Autor:
JEDNU TERAO DA SE DROGIRA I PRAVE PAKT KRVLJU! DRUGU ZAKLJUČAVAO I ZLOSTAVLJAO U SOBI: Jezive torture!
Foto: AP

Pre nekoliko dana objavljene su nominacije za Gremi nagrade, a zbog nekih nominovanih izvođača digla se velika prašina, među kojima je kontroverzni Merlin Menson (52).

Naime, nekoliko meseci nakon teških optužbi za seksualnom uznemiravanju i zlostavljanju, slavni muzičar je u trci za prestižno priznanje. Mnogi se pitaju kako je moguće da mu je odbor za nominacije Gremija to uopšte dozvolio.

Kako su istakli iz vrha Gremi nagrada, Menson nije optužen na sudu i dok se ne utvrdi suprotno, dozvoljeno je da se bori za ovu nagradu, prenosi američki Rolling Stone.

Merlin Menson
foto: Profimedia

Pevač i glumac Brajan Hju Varner poznat pod umetničkim imenom Merlin Menson, od samog početka svoje karijere šokira javnost kako zbog izgleda, tako i svojom muzikom.

Oduvek je poznat po našminkanom licu, još 1993. godine njegov bend privukao je pažnju Trenta Reznora, koji je i producirao njihov album "Portrait of an American Family".

Nekoliko puta je bio na svetskim turnejama, objavio je mnoštvo singlova, a oprobao o se i u glumi i veliki je prijatelj s brojnim poznatim licima.

Buran ljubavni život

Osim toga, medijske stupce punio je svojim burnim privatnim životom. S glumicom Rouz Megaven bio je bio je veren od 1999. do 2001. godine. Ali, nakon raskida glumica je govorila kako se nisu slagali i da je to bio razlog kraha ljubavi.

Rouz Mekgovan
foto: Reuters

Mensona i plesačicu i manekenku Ditu Von Tiz počeli su povezivali 2001., a tri godine kasnije muzičar je zaporosio. Venčali su se na privatnoj ceremoniji, ali krajem oktobra 2006., ona je predala papire za razvod u kojima je kao razlog navela nepomirljive razlike. Istakla je i kako ne odobrava njegove raskalašne žurke i veze s drugim devojkama.

Samo godinu kasnije, Menson je ušao u romansu sa Evan Rejčel Vud. Nekoliko godina su rakidali i mirili se, a zaprosio je na svom koncertu u Parizu 2010. godine.

Godinu dana kasnije su raskinuli. Američki fotograf Linndzi Usič 2012. godine u jednom intervjuu rekla da je devojka Mensona, ali nekoliko meseci kasnije par je potvrdio svoju vezu.

Prošle godine Menson je i intervjuu Nikolasu Kejdžu rekao da se venčao na privatnoj ceremoniji usred pandemije korona virusa, a odabranica njegova srca upravo je Lindzi.

Početkom ove godine našao se na udaru kritika jer ga je desetak žena optužilo za seksualno, fizičko i psihičko zlostavljanje.

Ešli Volters tvrdi da je radila kao Mensonova lična asistentkinja. Tvrdi da je pevač „često bio nasilan" i da bi tada bacao tanjire, ali i teške predmete. Ona je optužila Mensona da joj je nudio seks sa njegovim saradnicima, ali i da je nastavio da je zlostavlja čak i kada je prestala da radi za njega. Volters ističe da se sada bori sa depresijom i posttraumatskim stresnim poremećajem (PTSP).

Umetnica Gabrijela, poznatija kao SourGirrrltvrdi da ju je pevač više puta svezao, a onda silovao. Ona takođe kaže da ju je Menson prisiljavao da se drogira zajedno sa njim i zahtevao da naprave pakt krvlju, zbog čega je oboma posekao ruke razbijenim staklom. Gabrijela je navela da je jednu Novu godinu provela u bolnici nakon pokušaja samoubistva, kao i da joj je nakon raskida sa Mensonom dijagnostikovan PTSP i da do dan danas ima košmare.

Sara Meknajli navodi da ju je Menson bacio o zid, preteći da će joj „smrskati lice bejzbol palicom". Ona tvrdi da ju je pevač satima držao zaključenu u sobi, gde ju je verbalno zlostavljao, zbog čega se osetila bezvredno. I ona kaže da sada pati od PTSP-ja i drugih psiholoških problema.

Ešli Lindzi Morgan je ispričala da joj pevač „nije dozvoljavao da jede, spava, ali ni da napusti njegovu kuću". Ona tvrdi da joj je Menson naneo posekotine i opekotine, kao i daje tražio da mu donese nacističke suvenire. Od tada, kako navodi, ima PTSP, košmare i anksiozna je.

Eli Rouzel - pevačica britanske grupe Vulf Elis koji je pre dve godine osvojio Merkjuri nagradu, optužila je Merilina Mensona da je na jednom festivalu kamerom snimao ispod njene suknje.

Muzičar Merlin Menson je u svom stanu u zapadnom Holivudu imao malu, zvučno izolovanu staklenu sobu u koju je zaključavao žene s kojima je izlazio, navodi magazin "Rolling Stone".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs