SNAJA VIKTORIJE BEKAM PROGOVORILA O NJIHOVOM SUKOBU: Pokušala da izgladi odnos, a zbog jedne stvari niko joj ne veruje

Snaja Viktorije Bekam, Nikola Pelc, pokušala je da u novom intervjuu prikaže kako su oni jedna velika srećna porodica

Celebrities
10:23h Autor:
SNAJA VIKTORIJE BEKAM PROGOVORILA O NJIHOVOM SUKOBU: Pokušala da izgladi odnos, a zbog jedne stvari niko joj ne veruje
Snaja Viktorije Bekam otkrila detalje njihovog sukoba, Foto: Profimedia

Napetost između članova porodica Pelc i Bekam ne jenjava, a svakodnevno se pojavljuju novi detalji o svađi između snaje i svekrve.

Nikola Pelc odlučila je da otkrije nove informacija o navodnom sukobu sa njenom svekrvom Viktorijom Bekam, koji je, po svemu sudeći, izazvalo venčanje nje i Bruklina Bekama, ali ovaj put je rešila da spusti loptu.

U nedvnom intervjuu za magazin "Tajms" je rekla da sukoba uopšte nije ni bilo već da je cela priča izvučena iz konteksta.

Nikola Pels sada tvrdi da između nje i Viktorije nikada nije bilo sukoba
Nikola Pels sada tvrdi da između nje i Viktorije nikada nije bilo sukoba foto: Profimedia

"To nije bila svađa! Stalno čujem tu reč: svađa, svađa, svađa. Kao da su je pokupili usput pa sad to označavaju kao svađu", započela je Nikola.

Navodni sukob je nastao nakon što je u javnost dospela vest da na venčanju s Viktorijinim sinom ona neće nosti venčanicu koju joj je kreirala svekrva, ali je

Nikola ovaj put negirala da je došlo do bilo kakve rasprave ili svađe, već da jednostavno modni atelje nije imao vremena da sašije haljinu.

„Kada čitam stvari poput toga da nikada nisam želela da obučem venčanicu koju bi Viktorija izradila ili nešto slično, to me povređuje. Trudim se da to ne dozvolim, ali to jednostavno nije istina. Malo je glupo kada shvatiš: 'Ljudi tako misle', ali to jednostavno nije istina", istakla je milijarderka koja je nosila venčanicu modne kuće Valentino.

Ranije se šuškalo da Pelc nije želela da Viktorija učestvuje u venčanju na bilo koji način i da gotovo nisu komunicirale, zbog čega je između njih izbila svađa.

Iako se glumica trudi da pokaže da su ona i Bruklin u dobrim odnosima sa Viktorijom i Dejvidom, na osnovu njihovih društvenih mreža i činjenice da se mesecima nisu lično videli, vidi se da je njihov odnos narušen.

Bruklin Bekam stao je na stranu svoje supruge
Bruklin Bekam stao je na stranu svoje supruge foto: Profimedia

"Nijedna porodica nije savršena", pravdala se snaja Viktorije i Dejvida Bekama.

Uz to, za razliku od Nikol, njeni svekar i svekrva se i ne trude da javno pokažu da imaju idiličan odnos. Osim što je milijarderka ovim intervjuom još jednom pokušala da utiša glasine braneći Viktoriju.

„Htela sam i stvarno sam to želela, a onda je ona nekoliko meseci kasnije shvatila da njen atelje ne može to da uradi, pa sam onda morala da izaberem drugu haljinu. Ona nije rekla da ne mogu da nosim haljinu. Ja nisam rekla da ne želim da je nosim. A tu je sve počelo".

Viktorija i dejvid Bekam uopšte se ne trude da objašnjavaju celu situaciju
Viktorija i dejvid Bekam uopšte se ne trude da objašnjavaju celu situaciju foto: Profimedia

Iako se Nikola iz sve snage trudila da objasni celu situaciju mnogi joj nisu poverovali. Niko zapravo ne može da poveruje u priču da Viktorija i njen tim zaista nisu imali vremena da sašiju venčanicu, iako je uspela da na vreme kreira odeću za ostale članove porodice uključujići Viktorijinu mamu Džeki Baston, tadašnju devojku Romea Bekama kao i toaletu za Evu Longoriju Baston koje su prisustvovale venčanju.

Bruklin Bekam se ne odvaja od svoje žene
Bruklin Bekam se ne odvaja od svoje žene foto: Profimedia

Razmirica i netrpeljivostije između snaje i svekrve je definitivno bilo, ali nikome nije jasna Nikolina potreba da sada sve predstavi u potpuno drugačijem svetlu kada je do nedavno i sama iznosila detalje njihovog sukoba tvrdeći da ju je Viktorija pred venčanje izbegavala i nije joj je javljala na telefon.

Ostaje da se vidi da li će Viktorija prokomentarisati novi intervju njene snaje ili kao i do sada neće želeti da daje izjave za javnost povodom ovog događaja.

1 / 13 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs