MEGAN MARKL UPUTILA HRABAR ZAHTEV KRALJU ČARLSU I POKAZALA DA NE PREZA NI OD ČEGA: "Za ovo stvarno treba imati petlju"

Megan Markl je još jednom pokazala da ne preza ni od čega. Ovaj put to je bilo u vidu zahteva kralju da se sastanu "jedan na jedan"

Celebrities
Autor:
MEGAN MARKL UPUTILA HRABAR ZAHTEV KRALJU ČARLSU I POKAZALA DA NE PREZA NI OD ČEGA: "Za ovo stvarno treba imati petlju"
Foto: Profimedia

Megan Markl je zatražila da se sa kraljem sastane "jedan na jedan" kako bi "zakopala ratne sekire" i "raščistila vazduh" pre nego ona i Hari otputuju za Kaliforniju, navodi Dejli mejl.

Dobro obavešten izvor tvrdi da je čuo kako je američka glumica poslala pismo kralju Čarlsu III u kojem ga moli za privatni razgovor.

U pismu piše kako želi da se sastanu pre nego što se vrate u Kaliforniju gde ih čekaju deca.

Megan Markl
foto: Profimedia

Veruje se da su Megan i Hari trenutno u Vindzoru nakon jučerašnje državne sahrane, ali da njihovo zadržavanje neće biti dugo s obzirom da su već skoro dve nedelje u Velikoj Britaniji, a samim tim razdvojeni od dece: Arčija (3) i Lilibet (1).

"Pre nego što se vrati u Kaliforniju, ona bi htela da se sastane "jedan na jedan" sa kraljem," rekao je novinar jedne strane medijske kuće, te preneo kako je ova informacija proverena.

Megan Markl
foto: Profimedia

"To je veoma hrabar potez od same Megan. To je prilika da se razbistri vazduh, razjasni šta je pravda, a šta nepravda i objasne neki potezi koji su bili povučeni u protekle dve godine. Morate se diviti Meganinoj samouverenosti, šta god da mislite o njoj," rekao je novinar.

Ali nikome nije jasno da li će to pismo uspeti da izgladi hladne odnose u kraljevskoj porodici.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs