iskreno

IVA ŠTRLJIĆ: Ne znam da li ću u bliskoj budućnosti imati dete! Ne razmišljam na ustaljeni balkanski način!


Glumica Iva Štrljić podelila je svoje stavove kada je majčinstvo u pitanju!

Celebrities
Autor:
IVA ŠTRLJIĆ: Ne znam da li ću u bliskoj budućnosti imati dete! Ne razmišljam na ustaljeni balkanski način!
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Glumica Iva Štrljić (44) koju je publika proteklih godina obožavala u ulozi Dijane Erski u seriji "Igra sudbine" retko govori o svom privatnom životu i trudi se da ga sačuva od očiju javnosti.

Međutim, sada je napravila izuzetak, te je za medije otkrila da ne isključuje mogućnost da jednog dana postane majke, ali ističe da ne smatra to nečim što se mora u životu.

- Ne treba svako da ima svoju porodicu, mislim da svako treba da izrežira Ne znam da li ću u bliskoj budućnosti imati dete, ne razmišljam na ustaljeni balkanski način da se nešto mora, kaže Iva koja nije isključila mogućnost da joj se ipak posreći.

U životu je sve moguće da se dogodi, decu jako volim i imam divan odnos prema deci svojih bliskih prijatelja - priznala je Štrljićeva.

Iva Štrljić
foto: Kurir/Zorana Jevtić

Ona je otkrila i kakva bi majka bila kada bi joj se pružila mogućnost da osnuje porodicu.

- Kada bih imala dete želela bih da ono odrasta u zdravoj porodici u kojoj će osetiti sigurnost i sa jedne i sa druge strane.

- Mogu da volim decu iz prvog braka kao da su moj najrođenija, imam čistu emociju jer sam takav čovek. U životu je najvažnije umeti voleti, sve drugo nije važno - rekla je Iva Štrljić.

Inače, Iva Štrljić je prošle godine u intervju za Stil govorila o društvenom pritisku i zadiranju u tuđu privatnost i lična pitanja o deci i udaji.

Prešla je četrdesetu a nije se udala, mora da ima neki problem“. Ovako okolina karakteriše žene u četrdesetim koje nisu u braku. Jeste li osetili pritisak i predrasude na svojoj kozi?

- Mene ne zanima šta će ko da kaže. Nikada me to nije interesovalo zato što sam oduvek bila svoja i nisam potpadala pod to šta će neko o meni da priča do te mere da ja takve komentare ni ne čujem, rekla nam je tada

Iskreno, rečenicu koju ste naveli ne može da izgovori srećna osoba, posebno ne ona koja je srećna u svom braku i koju neko zaista voli. A ja sam zadovoljna i vesela i čuvam svoju intimu tako da o njoj niko ne zna ništa kako već i priliči dobro vaspitanim ljudima".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs