JAVNOST šokirana

IZGLEDA KAO DA JE MRTAV! ŠTA JE OVO?! Svi zgroženi novim fotkama Breda Pita! (FOTO)

Bred Pit je pozirao za naslovnicu poznatog časopisa, ali fanovi su razočarani njegovim izgledom!

Celebrities
Autor:
IZGLEDA KAO DA JE MRTAV! ŠTA JE OVO?! Svi zgroženi novim fotkama Breda Pita! (FOTO)
Foto: Profimedia

Jedan od najpoželjnijih holivudskih glumaca, Bred Pit, osvanuo je na naslovnici časopisa GQ, ali fotografije nisu izazvale oduševljenje javnosti.

Naprotiv, i najverniji fanovi su se složili da glumac ne liči na sebe. Zauzeo je "čudnu pozu", fotografija ima "čudne boje", a što je najgore od svega, mnogi su istakli da mu "fali sanduk".

Bred Pit je u intervjuu otkrio da je nakon razlaza od Anđeline Džoli ostavio alkohol, kao i da je trezan šest godina. Otkrio je da je posećivao sastanke anonimnih alkoholičara godinu i po dana i kako mu se život promenio.

"Video sam i životne priče drugih ljudi koji su dotakli dno i to je za mene jednostavno grozno", rekao je glumac.

Na ovim fotografijama Bred je pozirao u plavoj košulji i ljubičastim pantalonama, a sve je delovalo kao da leži na cveću. Malo je reći da su njegovi fanovi zgroženi, pa su mreže preplavljene negativnim komentarima.

"Izgleda da je trebalo da zatvore sanduk. Jadni Bred", "Izgleda kao da je mrtav", "Šta je ovo? Da nije izgubio opkladu?", "Užasna fotografija", "Ovo me je prepalo. Izgleda kao leš", "Razmislite o tome da promenite naslovnicu", samo su neki od stotina komentara ispod objave.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs