VELIKA LJUBAV NIJE OPSTALA

VELIKA LJUBAV RADE ĐURIĆ ZA JAVNOST JE MISTERIJA: Zajedno su bili od detinjstva, dobili dvoje dece, ali brak ipak pukao!

Poznata voditeljka bila je udata za svoju ljubav iz mladosti, ali razvod je, izgleda, bio neizbežan...

Celebrities
Autor:
VELIKA LJUBAV RADE ĐURIĆ ZA JAVNOST JE MISTERIJA: Zajedno su bili od detinjstva, dobili dvoje dece, ali brak ipak pukao!
Foto: Kurir / Vladimir Šporčić

Rada Đurić, nekada voditeljka „Beogradske hronike“, danas autorka emisije „Da sam ja neko“, razvela se pre deset godina i nikada posle toga nije poželela da ponovo stane pred matičara. U to vreme Rada je imala 46 godina.

Bivši muž Rade Đurić njena je velika podrška i danas...

Jednom prilikom izjavila je da je supruga Gorana Đurića, sa kojim je dobila ćerku Veru i sina Despota, poznavala ceo život. Odrasli su u Lazarevcu, kao srednjoškolci bili su dobri drugovi, a onda se spontano rodila ljubav.

Brak je čudna institucija, a moj dragi i ja smo u osnovi i dalje dobri drugovi. Smatram da je temelj svega sporazumevanje ‒ govorila je.

Tri godine posle razvoda Rada je priznala da je ponovo zaljubljena.

‒ Sada sam mirna osoba. To znači da nemam emotivnih stresova, ako zanemarim sina, koji je tinejdžer, pa povremeno brinem. Što se ljubavnog statusa tiče, srećna sam. Imam nekoga s kim mi je lepo i ko me čuva. Shvatila sam da čovek i posle niza godina može da bude srećan i da mu bude lepo u vezi.

Na pitanje planira li da se ponovo uda, odgovorila je:

Ne. Sigurno se neću udati ovog puta, bar za sada to nije opcija o kojoj razmišljam.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs