LEPA PEVAČICA PODVUKLA CRTU

Emina Jahović presekla zauvek: Nema druge šanse, Mustafa će uvek biti otac moje dece, ali ništa više od toga!(FOTO)

Nakon okončanja braka, za koji je mislila da je za ceo život, pevačica je otkrila kakav odnos ima sa bivšim suprugom.

Celebrities 17.01.2021. - 16:39h Autor: Stil/Hello
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Mustafa Sandal i Emina Jahović svoj brak okončali su na miran način i ostali i izuzetno dobrim odnosima. Oboje se veoma trude oko sinova Jamana i Javuza i jedno za drugo govore da su pronašli večnog prijatelja. Iako se pojedini nadaju da će pevačica dati drugu šansu ovoj ljubavi, ona tvrdi da se to nikada neće dogoditi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

"Mustafa će uvek biti otac moja dva sina, ali ništa više od toga. Cenim ga i poštujem zbog toga što sam provela mnogo, mnogo vremena s njim. Što se tiče nove ljubavi, to ne može nikada da se isplanira. Postoji vreme za nešto. Ja sam trenutno preokupirana poslom, svojom kućom i svojom decom. Mislim da mi sada nije vreme za ljubav, ali sam u principu uvek otvorena za te stvari. Ipak, znajući sebe i svoje kriterijume, neće biti lako", iskreno je rekla pevačica u intervjuu za Blic.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Emina je otkrila i šta treba da ima muškarac koji će nju osvojiti.

 

"Muškarac mora da poseduje unutrašnju snagu, koja pokreće ženu da bude ono što jeste. A to je ono što malo muškaraca ima. Bez obzira na to koliko oni bili imućni, koliko su sposobni, vrlo malo muškaraca želi da svoju ženu vidi u najboljem mogućem svetlu. Mislim da je ljubav dopunjavanje i beskrajno davanje. Ono što bih želela je iskrenost, smisao za humor i ta unutrašnja snaga i muška energija koja je svakoj ženi potrebna", kaže pevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Kako je pre par dana poslavila svoj rođendan, a samim tim se bliži i petoj životnoj deceniji, odgovorila je koje su to lekcije je naučila, a koje u dvadesetim nije znala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

"Napunila sam 39 godina i nisam o petoj deceniji razmišljala. Sada kada ste me to pitali, malo sam se uplašila. U principu dosta toga sam naučila. Ja sam bila zrela i sa 18 godina, sada sam u nekim situacijama podetinjila, ali sam i mnogo sazrela. Imam pomešana osećanja u vezi s tim. Ono što su mi definitivno donele godine to je da više nemam tolerancije za gluposti koje sam mogla ranije da trpim. Ne obraćam više pažnju na to šta ljudi misle i pričaju, što je najvažnije od svega, jer je jedino na šta mogu da se oslonim moja savest, koja je jako čista u svakom smislu te reči."

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...