otkrila da ima novog dečka

JOVANA JEREMIĆ: Privlačim moćne muškarce! Imam vremena da više puta da stajem na ludi kamen!


Jovana Jeremić priznala da je ponovo srećna u ljubavi.

Celebrities
14:31h Autor:
JOVANA JEREMIĆ: Privlačim moćne muškarce! Imam vremena da više puta da stajem na ludi kamen!
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Nakon što je pre nešto manje od dva meseca stavila tačku na svoj brak sa Vojislavom Mioševićem, voditela Jovana Jeremić priznala je da je ponovo zaljubljena!

Kao i uvek, ona je bila potpuno otvorena, te otkrila da je zaljubljena, ali i puna planova za budućnost. Čak je govoroila i o prinovi!

"Udajem se! Naravno da ne bežim od toga, imam tek 31 godinu. Mlada sam i imam vremena više puta da stajem na ludi kamen. Ja sam žena koja privlači moćne muškarce. Jedan moj prijatelj kaže: 'Jovana Jeremić je simbol moći', tako da sa mnom mogu da izađu na kraj samo moćni muškarci. Jedva čekam da ozvaničim vezu sa svojim kraljem, pa da zajedno vladamo", kaže ona.

Jovana je ubeđena da će u drugom braku dobiti sina.

"Čim se ponovo udam, rodiću sina. Čovek kom ću podariti naslednika voleće me iskreno i bezuslovno. I moju Leu sam rodila dok sam svog bivšeg supruga volela kao Boga, tako da će tako biti i sa drugim detetom. Već sam smislila i ime, moj sin zvaće se Vasilije", rekla je Jovana.

Voditeljka Pinka odlučila je da o budućem mužu za sada ne govori u javnosti.

"O partneru neću pričati u medijima sve dok mi ne dođe vreme za udaju. Trenutno sebe duhovno čistim i trudim se da budem ispravna u svakom smislu jer se pridržavam velikog Vaskršnjeg posta", završila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs