GORE DRUŠTVENE MREŽE

OBJAVA ZBOG KOJE NATAŠI BEKVALAC APLAUDIRAJU: Feministkinja sam i ne mrzim muškarce! (FOTO)

Objava Nataše Bekvalac na Instagramu privukla veliku pažnju.

Celebrities
21:30h Autor:
OBJAVA ZBOG KOJE NATAŠI BEKVALAC APLAUDIRAJU: Feministkinja sam i ne mrzim muškarce! (FOTO)
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Pevačica Nataša Bekvalac (41) važi za jednu od najlepših žena na javnoj sceni, a poznato je da se u javnosti bori za prava žena.

Javno je progovorila o zlostavljanju koje je preživela od bivšeg supruga Luke Lazukića i inspirisala žene da nasilje treba prijavljivati, da žene ne smeju da trpe, kao i da je sasvim u redu biti sama bez partnera.

Njene objave i fotografije na društvenim mrežama privlače veliku pažnju, a sada je pevačica opisala pratiocima jednu situaciju koja ju je iznenadila, a tiče se upravo prava žena i feminizma za koji se zalaže.

" Sedim danas u kafiću dok čekam moju Katju da završi svoj tretmančić pa da je vodim na trening.Kafić je mali i pun ,energija je lepa,ljudi su nasmejani. U jednom momentu mi prilazi devojka i pita me da li imam minut. Malo sam se iznenadila i jos nisam ni izustila da imam i više ,kada me ona prekinu i kaze: "Da ti nešto poklonim'Nasmejala sam joj se a ona nekako uvek za korak brza i ispred mene ,pruža mi knjigu.'Želim da ti poklonim svoju knjigu i da ti se zahvalim za sve sto činiš za feminizam ,značajno je' Doslovno mi se teme naježilo i svaka pora otvorila. Zahvalila sam se i htedoh da se glasno nasmejem ali ukočih se jer su me uvek kočili kada se glasno smejem. Nije bilo primereno. A da sam muško? Da li bi bilo? Moj tata je želeo sina. Dobio je 3 ćerke. Moji roditelji su u šali to uvek pričali a društvo se smejalo. Eto Beki nije uspeo. Kao mala bila sam mu mezimica. Upisao me je u školu fudbala, na prijemnom sam bila jedina devojčica i tada bila prva na listi po rezultatima izdrzljivosti, spretnosti i brzine. Pripremao me je. Na Štrandu bismo igrali fudbal u pesku, bili smo par koji niko nije mogao da pobedi. Htela sam da mu se dokažem da vidi da sam dovoljno dobra, možda čak vrednija nego sin za kojim je toliko patio. Posle mi je mama priznala da ga je slagala 2 puta. Za Kristinu i mene... Oba puta je rekla da nosi dečake. Danas moj život nije savršen, često je na meti podsmeha i tračeva ali je srećan. Rodila sam 2 ćerke i želela sam da obe budu devojčice. 3 puta sam razvedena i nisam ostajala u brakovima zbog dece nego sam se zbog njih razvodila. Bavim se muzikom i u miru odgajam svoje devojčice. Da, feministkinja sam i Ne, ne mrzim muškarce..., napisala je Nataša i zahvalila se devojci", napisala je Nataša u opisu svoje fotografije koja je za sat vremena skupila više od 2.600 lajkova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs