VOLE UMETNOST

TAJNO MESTO GDE BRAČNI PAR MAKRON NALAZI SVOJ MIR: Retki slobodni trenuci francuskog predsednika i prve dame! (FOTO)

U retkim trenutcima predaha predsednik Francuske, Emanuel Makron i prva dama Brižit jedno drugo počaste trenucima daleko od očiju javnosti

Celebrities
Autor:
TAJNO MESTO GDE BRAČNI PAR MAKRON NALAZI SVOJ MIR: Retki slobodni trenuci francuskog predsednika i prve dame! (FOTO)
Foto: Profimedia

S obzirom na obaveze i dužnosti, bračni par Makron retko kada ima prilike da sebi da oduška i u slobodno vreme potpuno se posvete jedno drugom.

Kada im se ta prilika ukaže, oni vole da uživaju u umetnosti. Kako piše francuski časopis Gala, Emanuel i Brižit Makron tada mir nalaze u poseti bioskop, pozorištu muzeju.

'Sa suprugom ide u malo, tajni bioskop', otkriva časopis l'Obs u svom izdanju od četvrtka.

Brižit i Emanuel Makron
foto: Profimedia

Široj javnosti poznat kao političar i ekonomista, Makron je i pijanista, vrlo pismen i amaterski glumac.

'Ne propušta predstave Kristijana Heckia, svoju palatu ukrašava delima savremene umetnosti poput 'La Marianne' street art umetnika d'Obeya, vodi kreatore i reditelje na službena putovanja, organiuje projekcije u Elizejskoj palati', opisuju francuskog predsednika u l'Obsu.

Brižit i Emanuel Makron
foto: Profimedia

Desetak dana pre prvog lokdauna, predsednik i prva dama su kratak predah od obaveza iskoristili da u pozorištu gledaju predstavu 'Par le bout du nez' s Franšoisom Berleandom i Franšois-Ksavierom Demaisonom.

Brižit i Emanuel Makron
foto: Profimedia

Savršeni sklad prvog para

Kad se Brižit predomišlja, pišu francuski mediji, i poželi da ode pozorište, njen suprug će rado pratiti, a prva dama takođe uživa da vreme provodi u pozorišnim restoranima nakon predstave.

Ludo su zaljubljeni više od 26 godina, još uvek vrlo bliski i izuzetno jedno drugo trebaju. Toliko da vreme provode međusobno razgovarajući bez obzira jesu li zajedno ili ne.

'Tokom celog dana međusobno šalju sebi poruke', piše u svojoj knjizi 'President Burglar' Corinne Lhaïk.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs