Povratak na posao

KRIVIČNO DELO, ZATVOR, KUĆNI PRITVOR I OSUDA: Evo šta sada radi Goran Jevtić! (FOTO)

Izgleda da su teški dani iza glumca Gorana Jevtića

Celebrities
09:53h Autor:
Foto: ATA Images

Jedan od najtalentovanijih glumaca svoje generacije Goran Jevtić Gondža posle duže vremena vratio se pred publiku ulogom u filmu „Nečista krv – greh predaka“. Pred kamere je, pre ovog snimanja, poslednji put stao još 2017. godine, u seriji „Komšije“, navodi se u „Vikipediji“.

Ista ta „Vikipedija“ beleži i ovo: „Jevtić je osuđen zbog toga što je u junu 2014. godine počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje nad dečakom koji je u tom trenutku imao 15 godina. U oktobru 2019. Viši sud u Somboru potvrdio je kaznu od deset meseci koju je, posle žalbe tužilaštva, preinačio u zatvorsku. Takođe zabranjena mu je komunikacija sa oštećenim maloletnikom i rad sa decom.“

Goran Jevtić
foto: ATA Images

Poznati glumac na kraju je proveo deset meseci u kućnom pritvoru. Kada je skinuo nanogicu, vratio se profesiji u kojoj je ostvario zapažene uspehe, za koje je nagrađen prestižnim priznanjima koja nose imena velikana kao što su Miloš Žutić ili Ljubinka Bobić.

U filmu rađenom po delu Bore Stankovića, Goran Jevtić praktično je neprepoznatljiv, ne samo zato što ima koji kilogram više u poređenju sa najboljim danima iz kojih ga pamtimo, već i zato što je uloga zahtevala da se transformiše u umobolnog prosjaka Paraputu.

Goran Jevtić
foto: ATAImages

Ipak, da se ispod maske ubogog siromaha krije Gondža moglo se naslutiti ne samo po glumačkom daru, koji ga, naravno, i dalje krasi, već i po neobičnoj frizuri koja je oduvek bila njegov zaštitni znak.

Goran Jevtić
foto: ATAImages
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...