VLADA JOVANOVIĆ

OVO JE BIVŠI MUŽ VESNE ZMIJANAC I NIKOLIJIN OTAC: Doktor nauka koji se ne pojavljuje u javnosti! (FOTO)

Vesna Zmijanac je decenijama na srpskoj muzičkoj sceni, a medije još uvek intrigira njen ljubavni život

Celebrities
Autor:
OVO JE BIVŠI MUŽ VESNE ZMIJANAC I NIKOLIJIN OTAC: Doktor nauka koji se ne pojavljuje u javnosti! (FOTO)
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Pevačicin bivši muž , Vlada Jovanović koji je veoma retko prisutan u javnosti je otac njene ćerke Nikolije, koja je pre više godina krenula majčinim stopama i bavi se muzikom.

Vlada Jovanović je doktor nauka iz oblasti ekonomije, vrsni stručnjak, koji je svojevremeno bio zaposlen na RTS-u kao šef marketinga.

Vlada Jovanović nikada nije želeo da se javno eksponira, a nije bio presrećan ni zbog toga što je njegova i Vesnina ćerka odlučila da se bavi pevanjem, što je potvrdila i Nikolija.

-Moj otac je “alergičan” na sve što ima veze sa šou-biznisom, još iz perioda kada je bio sa mojom mamom. On mi kao doktor nauka ne bi savetovao da se bavim pevanjem - rekla je svojevremeno Nikolija za jedan magazin.

Vesna i Vlada bili su divan par, ludo su se voleli, a kada je ljubavi došao kraj, svako je krenuo na svoju stranu. Ipak, Nikolija je ostala kao spona koja će ih vezivati do kraja života.

Međutim, sada društvenim mrežama kruži retko viđena porodična fotografija , mnogi komentarišu da su njih dvoje bili savršen par.

Nakon razvoda od Vesne, Vlada se ponovo oženio, a u drugom braku dobio je ćerku Teodoru i sina Luku.

Sa druge strane, Vesna uživa u svoje dve unuke i ne krije da joj samački život prija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs