Pogledajte

PAMTIMO JE KAO PETROJKU IZ SELO GORI A BABA SE ČEŠLJA: Bila je žrtva nasilja, a danas izgleda potpuno drugačije (FOTO)

Uloga Petrojke dosta joj je značila u karijeri

Celebrities
09:39h Autor:
PAMTIMO JE KAO PETROJKU IZ SELO GORI A BABA SE ČEŠLJA: Bila je žrtva nasilja, a danas izgleda potpuno drugačije (FOTO)
Foto: Instagram / Serbian Sitcoms

Glumica Tijana Vučetić proslavila se ulogom Petrojke u seriji “Selo gori, a baba se češlja”, a poslednjih godina retko je viđamo u javnosti. Ona je svojevremeno podelila i priču o tome da je bila žrtva porodičnog nasilja.

- Razvela sam se posle tri godine braka, jer više nisam mogla da trpim nasilje. Prvi put o ovome govorim javno, jer smatram da o tome ne treba da se ćuti. Ne radim to zbog popularnosti, već da bih pomogla drugim ženama koje prolaze kroz isto – rekla je ona 2013. godine.

Kako je naglasila, uloga Petrojke dosta joj je značila u karijeri.

- Igrala sam u 15 epizoda od ukupno 100 koje su bile satkane od urnebesnih scena sa glumačkim velikanima, junacima serije Radošem Bajićem, Draganom Nikolićem Milenom Dravić, Miloradom Mandićem Mandom, Lazarom Ristovskim, Olgom Odanović, Nenadom Okanovićem, Radom Đuričin, Milutinom Mimom Karadžićem, Nadom Blam, Milijom Vukovićem, Metom Jovanovskim, Suzanom Mančić, LJiljanom Stjepanović, Momirom Bradićem, Svetislavom Buletom Gončićem, Miroljubom Trošićem Đodom itd… Preko noći mi se dogodila vrtoglava popularnost, jer lik Petrojke je vrlo origialan i upečatljiv – rekla je Tijana za svet-australia.com.

- Moj život je dobio svoj pun smisao onog trenutka kad sam rodila ćerku koja sada ima devet godina. Potpuno smo iste, i fizički i po talentima, ambicijama itd. Moram reći da je ona za razliku od mene pohađala časove glume, kod glumice Jovane Petrović, unuke čuvenog Čkalje. Sa navršenih 12 meseci, baš na njen rođendan, glumila je Petrojkinog sina u novogodišnjoj emisiji “Nova godina u Petrovcu” na 1. programu RTS-a. Muzikalna je, ima nežnu boju glasa indetičnu mojoj, ljubav prema slikanju takođe je nasledila. Upravo radi crtež na zadatu temu za konkurs koji organizuje njena škola - rekla je ponosna Tijana.

Osim u glumi, oprobala se i u pevanju.

- Od malih nogu volim pevanje i scenu, pevala sam, komponovala, mislim da sam za muziku rođena. Prevagnulo bi ipak pevanje. Gluma je došla malo kasnije, ali sam je jako zavolela. Pitaju me prijatelji kada ću ponovo glumiti, za sada nemam odgovor, mogu samo da kažem, volela bih – zaključila je Vučetićeva.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs