LISTA JE SVE DUŽA

HEDONIZAM NA STEROIDIMA: Od Dženifer Lopez do Penelope Kruz i Gvinet Paltrou. Ovog leta HOLIVUD se preselio u ITALIJU!

Do pre samo godinu dana, čitavom planetom širile su se fotografije puste Italije, pa su tako neke od najposećenijih građevina i znamenitosti, poput Španskih stepenica ili Fontane di Trevi, bile neprepoznatljivo prazne.

Vip priča
Autor:
HEDONIZAM NA STEROIDIMA: Od Dženifer Lopez do Penelope Kruz i Gvinet Paltrou. Ovog leta HOLIVUD se preselio u ITALIJU!
Penelope Kruz, Foto: Profimedia

Danas je ta slika potpuno drugačija. Zemlja pice, pasti i dobrog vina sija u punom sjaju, a tome su doprinele i svetske zvezde. Od Rima, preko Feređene i romatične Venecije, do mondenskog Kaprija poznati su okupirali Italiju, uzimajući ono najbolje od nje.

Uživanje na luksuznim jahtama, luksuzna hrana, vožnja gondolama i razgledanja Vatikana u potpunoj privatnosti samo su neki od izleta kojima su se pohvalili Kejti Peri i Orlando Blum, Kejt Mos, Dženifer Lopez i Ben Aflek… pa krenimo redom.

Kejti Peri i Orlando Blum

That’s amore! Poznati holivudski par podelio je romantične fotografije iz Venecije, gde su odlučili da provedu odmor sa zajedničkom ćerkicom Dejzi i Orlandovim sinom Flinom. Novopečeni roditelji iskoristili su trenutak za sebe, te su se provozali gondolom kroz najlepše kanale ovog izmaštanog grada na vodi.

Gvinet Paltrou

Lepa glumica i osnivačica Goop-a uživala je u “igranju turiste” po Firenci sa svojim suprugom Bred Falčukom. Ovo je dokumentovala i selfijem ispred famoznog Ponte Vecchio, gde nismo mogli a da ne primetimo njemu sun-kissed boju kože.

Vanesa Hudgens

Nakon pojavljivanja na Italijanskom Filmskom Festivalu, mlada glumica nije odolela ni poseti kultnoj Firenci i Pizi gde se uverila da je Toranj još uvek kriv. Svoj dolce far niente završila je kupanjem na Kapriju.

Kejt Mos

When in Rome! A šta drugo nego poseta impozantnom Vatikanu. A kada ste supermodel poput Kejt onda ćete dobiti čitav prostor na razgledanje (i fotografisanje) samo za sebe.

Kejt Mos, Kim Kardašijan
foto: Profimedia

Keli Ripa

La famiglia pre svega! Glumica i voditeljka uživala je čarima Italije sa svojim suprugom i kolegom Mark Konsuelosom, sinovima Majklom i Hoakinom, kao i ćerkom Lolom. Keli je ovo iskustvo nazvala kratko i jasno: “Paradise”.

Penelope Kruz i Havier Bardem

Omiljeni španski glumački par odlučio je da skoro čitavo leto uživa na italijanskim plažama, zajedno sa svojom decom, Lunom i Leonardom. Svoje putešestvije započeli su na Sardiniji, da bi odmor nastavili na Feređenu.

Penelope Kruz
foto: Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek

Niko bolje ne živi svoju dolce vitu na luksuznim jahtama od Bennifera. Krstarenje Azurnom obalom i usidravanje na Kapriju? Ništa ne bismo dodali. Dženi i Ben ne samo da vraćaju nadu u (staru) ljubav, već nas i uče pravom hedonizmu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs