saznajte više

JEDAN FILM GA JE EMOTIVNO UNIŠTIO, JEDNO ZANIMANJE MU JE DRAŽE OD GLUME: Ovo sigurno niste znali o Bredu Pitu!(FOTO)

Javnosti je veoma interesantan njegov život, ali mi ćemo se osvrnuti na činjenice o njemu koje možda niste znali.

Vip priča
Autor:
Bred Pit, Foto: Profimedia

"Bilo jednom u Holivudu", "Borilački klub", "Sneč", "Spaliti nakon čitanja" "Gospodin i gospođa Smit" samo su neki od brojnih filmova u kojima je Bred Pit igrao. Rođen je 1963. godine u Šaniju, državi Oklahoma, u srednjoj školi, Pit se bavio sportskim aktivnostima učestvovao u debatama, učeničkim organizacijama i školskim muzičkim organizacijama. Pohađao je Misuri školu novinarstva na Univerzitetu Misurija. Malo je falilo da dobije diplomu novinarstva 1986. godine kada je napustio školu da okuša sreću u Holivudu. A ostalo je istorija. U nastavaku pročitajte neke interesantne sekvence iz njegovog života.

Ne plače kada gleda filmove, ali je plakao kada je gledao "Kuća nade":

"Ovaj film me skroz slomio", rekao je za magazin "W". Dobrovoljno se prijavio da mu izbiju zub pre snimanja filma "Borilački klub"

"Bio je spreman da se potrudi za lik Tajlera Dardena", rekli su iz njegove službe za odnose sa javnošću.

Bred Pit
foto: Profimedia

Više voli da je producent, nego da je glumac "Radije bih bio iza kamere. Kao producent, očigledno, deo ste tima koji donosi priču na platno", rekao je za magazin "Interview", obraćajući se reditelju Gaju Ričiju. Napustio je fakultet da bi se bavio glumom Studirao je novinarstvo, ali je odustao kada je imao 22 godine: "Bilo je vreme diplomiranja i moji prijatelji su već polako počeli da se posvećuju poslu. A ja nisam još bio spreman", rekao je 2011. godine za "NPR", a prenosi "Insider"

Često jede kada je u kadru Česte jede kada snima neku scenu, jer voli da bude zauzet: "Volim da sam zauzet nečim, po prirodi sam takav".

Bred Pit
foto: Profimedia

Ume da vozi avion Da nauči da vozi avion i postane pilot, nagovorila ga je bivša žena glumica Anđelina Đoli: "Različit nam je stil letenja - ja sam fokusiran na detalje, a ona voli da što pre stigne na odredište", rekao je 2008.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Bred Pit

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...