STIGLA PRINOVA

PORODILA SE MEGAN MARKL, SVI PRIČAJU SAMO O IMENU BEBE: Ime devojčice biće omaž i prabaki i tragično poginuloj Lejdi Di!

Princ Hari i njegova supruga postali su rano jutros roditelji devojčice, prenose strani mediji

Celebrities
Autor:
PORODILA SE MEGAN MARKL, SVI PRIČAJU SAMO O IMENU BEBE: Ime devojčice biće omaž i prabaki i tragično poginuloj Lejdi Di!
Foto: Profimedia

Britanski princ Hari njegova supruga Megan Markl postali su bogatiji za još jednog člana, a Arči je zvanično postao stariji brat!

Kako prenose strani mediji, Megan se porodila u petak u ranim jutarnjim časovima i na svet donela devojčicu kojoj su dali ime Lilibet Dajana. Ime je dobila po prinčevoj prabaki kraljici Elizabeti, kojoj je Lilibet bio nadimak, kao i njegovoj majci Dajani.

Megan Markl
foto: Profimedia

Porodica se ovim povodom oglasila i u zvaničnom saopštenju otkrila detalje:

"Sa velikom radošću princ Hari i Megan, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, pozdravljaju svoju ćerku Lilibet 'Lili' Dajana. Lili je rođena u petak, 4. juna u 11:40 i pod brigom je lekara i osoblja u bolnici Santa Barbara Kotidž u Santa Barbari, Kalifornija", stoji u zvaničnom saopštenju.

"Lili je nazvana po svojoj prabaki, njenom Veličanstvu Kraljici, čiji je porodični nadimak Lilibet. Njeno srednje ime Dajana je izabrano u čast svoje voljene pokojne bake, princeze od Velsa", objasnili su.

Prema poslednjim informacijama Megan i beba su u odličnom stanju.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs