DODELA BRIT NAGRADA 2021

KARIJERA CVETA, A U LJUBAVI PROKLETA: Tejlor Svift je PRVA ŽENA koja je osvojila nagradu GLOBALNA IKONA!

Tejlor Svift je prirodna, talentovana, lepa i veoma uspešna mlada žena koja je u muzici uradila sve što je moguće i nemoguće

Celebrities
10:01h Autor:
KARIJERA CVETA, A U LJUBAVI PROKLETA: Tejlor Svift je PRVA ŽENA koja je osvojila nagradu GLOBALNA IKONA!
Foto: Profimedia

Utorak veče i dodela BRIT nagrada: Tejlor Svift (31) je još jednom uradila nemoguće: proglašena je za globalnu ikonu, a tu nagradu do sada nije osvojila ni jedna žena!

Tokom govora u kojem se zahvalila saradnicima i prijateljima, Tejlor se nasmešila i tiho se zahvalila i dečku Džou Alvinu (30) i to je bio prvi put da javno govori o dugogodišnjem dečku.

Međutim, javnost sada šuška o tome kako se mladi glumac nije pojavio na crvenom tepihu sa Tejlor, te da je i ta veza, kao i bezbroj drugih pevačicinih bivših ljubavi - osuđena na propast.

Pevačica je na sebi imala suknju i top, sa potpisom Miju Miju, napravljen specijalno za nju, ukrašen kristalima i šljokicama.

Ovom specijalnom nagradom, Tejlor Svift se pridružila ranijim dobitnicima iste nagrade, a to su Elton Džon, Robi Vilijams i Dejvid Bouvi.

Tejlor je najprodavaniji muzički umetnik godine u Velikoj Britaniji, a do danas je prodala više od 114 miliona albuma širom sveta.

Tejlor Svift
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs