danas ulazi u istoriju

Par koji piše novo poglavlje: Sve zanimljivosti o drugom džentlmenu Amerike kog je Kamala Haris upoznala na slepo!

Suprug novoizabrane američke potpredsednice postaće prvi "drugi godspodin" u Americi nakon današnje Bajdenove inauguracije

Celebrities
Autor:
Par koji piše novo poglavlje: Sve zanimljivosti o drugom džentlmenu Amerike kog je Kamala Haris upoznala na slepo!
Foto: Profimedia

Novoizabrana potpredsednica Amerike Kamala Haris (56) ušla je u istoriju kao prva žena koja se ikada kandidovala na uspešnoj predsedničkoj listi, a zatim i prva koja se našla na toj funkciji.

Osim toga, prva je osoba na toj funkciji koja je afroameričkog i azijskog porekla.

Njen suprug Daglas Emhof (56) danas ulazi u istoriju kao prvi “drugi džentlmen” ikad u Sjedinjenim Američkim Državama. Američki mediji raspisali su se o muškarcu koji stoji iza kalifornijske senatorke otkrili su brojne neobične detalje iz njihovog života i ljubavne veze.

Ćerka Džoa Bajdena uoči inauguracije progovorila o porodici: Ovog pravila se svi pridržavamo, dotakla se i Melanije!

kamala haris, Daglas Emhof i Kamala Haris
foto: Profimedia

Ovaj par je u sedmogodišnjem braku a zanimljivo je njihovo upoznavanje na dejtu na slepo u poznim godinama, za koji su zaslužni njihovi prijatelji koji su ih spojili. Kamala je priznala kako je tada guglala Daglasa na internetu pre prvog susreta koji se dogodio 2013. godine.

"Moja najbolja drugarica nam je priredila sastanak na slepo. Rekla je: Samo mi veruj, nemoj ga guglati. Međutim, ja to ipak učinila", rekla je jednom Haris.

Sudbonosno "da" izgovorili su u avgustu 2014. godine u zgradi suda u Santa Barbari u Kaliforniji.

Daglas je tada bio upoznat sa time da je Kamala bila državni tužilac u Kaliforniji.

Ivanka ne izlazi iz crnine, Melanija je već na Floridi: Jedina koja ima razloga da slavi je odbačena Trampova ćerka!

Kamala Haris, Daglas Emhof
foto: Profimedia

Američki mediji su se sada raspisali o Daglasu, muškarcu koji stoji iza kalifornijske senatorke, otkrivši brojne zanimljivosti iz njegovog života i njihove ljubavne veze.

Njegovo i Kamalino bogatstvo procenjeno je prošlog avgusta na 5,8 miliona dolara.

Daglas Emhof je milioner i advokat po struci koji napušta svoj posao zbog nove uloge drugog gospodina. Rođen je u Njujorku, odrastao u Bruklinu, ali zbog prirode posla svog oca u koji je bio dizajner ženskih cipela, preselio se kao tinejdžer u Južnu Kaliforniju, gde se školovao na pravnom fakultetu.

Brak s Kamalom Haris mu je drugi brak. Nakon razvoda je ostao u odličnim odnosima s bivšom suprugom s kojom ima dvoje dece, Kol i Elu. Njegovi naslednici su bliski Kamalom i od milošte je zovu "Momala".

Strastveni je igrač golfa i aktivni učesnik fantazijskog fudbala, igri koja je zasnovana na statističkim podacima u kojoj se igrači međusobno takmiče tako što izrađuju i upravljaju igračima iz timova NFL-a.

Mediji ukazuju kako on menja norme za američke muškarce.

- To govori drugim glasačima, posebno muškarcima da ponekad treba da odstupe i podignu ženske glasove – kaže za CNN Keli Ditmar iz Centra za Američke žene i politiku Univerziteta Ratgers, dodajući da je će to verovatno da utiče na buduće generacije muškaraca.

Kakve će biti dužnosti Daglasa Emhofa kada njegova supruga preuzme funkciju, ostaje da se vidi.

Melanija Tramp prekršila tradiciju dugu 70 godina: Jasno dala do znanja šta misli o budućoj prvoj dami!

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs