Novi američki predsednik

Ćerka Džoa Bajdena uoči inauguracije progovorila o porodici: Ovog pravila se svi pridržavamo, dotakla se i Melanije!

Džo Bajden danas polaže zakletvu na inauguraciji u Vašingtonu za 46. predsednika Amerike, a njegova ćerka Ešli je tim povodom juče dalasvoj prvi televizijski intervju

Celebrities
09:40h Autor:
Ćerka Džoa Bajdena uoči inauguracije progovorila o porodici: Ovog pravila se svi pridržavamo, dotakla se i Melanije!
Foto: Profimedia

Ešli Bajden (39), ćerka novoizabranog predsednika Amerike gostovala je u emisiji "Današnji šou" kod voditeljke Dženi Buš Hager, inae ćerke bivšeg američkog predsednika Džordža Buša.

Ona je pred kamerama, bez imalo ustezanja progovorila o porodici i priznala kako se osećala kada je shvatila da će joj otac postati prvi čovek Amerike.

Jedina ćerka koju je Džo Bajden dobio u braku sa drugom suprugom Džil Bajden (69) otkrila je kako je njena porodica izuzetno povezana i bliska, pa je posle proglašenja pobede Bajdena uzbuđenje bilo veliko.

Ko je ćerka Džil i Džoa Bajdena: Tragično je izgubila brata, a njena prošlost obavijena je mračnom tajnom!

Ešli Bajden
foto: Profimedia

"Moj otac je veoma empatičan, prepoznaje bol, oseća tuđi bol i zna dea uteši. Isto tako, jasno je stavio do znanja da mu je porodica najvažnija na svetu. U našoj porodici postoji pravilo kojeg se i dalje svi pridržavamo, a to je da bez obzira gde se otac nalazi, s kim je na sastanku, ukoliko ga neko od dece nazove on će sve obaveze prekinuti da bi se javio", kaže Ešli i dodaje:

Sa druge strane, mama će ga uvek podsetiti da je zaboravio da izbaci smeće. Čak i jutros mu je napomenula da je zaboravio da opere posudu nakon što je pojeo žitarice.'

Džo bajden i Ešli Bajden i Džil Bajden
foto: Profimedia

Tokom intervjua Ešli Bajden je potvrdila kako Melanija Tramp ni u jednom trenutku nije kontaktirala njenu majku Džil Bajden.

'Mislim da, na veliku žalost, neće biti tradicionalnog protokola, ali, ako oni tako žele, u redu je.'

Podsetimo, ne samo da Melanija Tramp nije kontaktirala svoju naslednicu, već je odbila da se pridržava tradicije i kao znak dobrodošlice sprovede buduću prvu damu Amerike kroz Belu kuću iako je to bila tradicija svih prethodnih prvih dama, još od 50-ih godina prošlog veka.

Melanija Tramp
foto: Profimedia

Ešli Bajden je takođe priznala kako se plaši za sigurnost svog oca tokom inauguracije, posebno nakon svega što se poslednjih nedelja događalo.

Međutim, kako je rekla, donekle je mirna jer zna da će Tajna služba odlično odraditi posao.

Inače, svih ovih godina koliko je Džo Bajden u politici, Ešli se trudila da ne istupa javno. Međutim, njegova nova titula sve je promenila.

Ipak, kako kaže, neće slediti stope svoje prethodnice Ivanke Tramp pa neće uopšte imati ulogu u očevoj administraciji.

Međutim, to ne znači da svoju novu poziciju ipak neće iskoristiti za dobrobit svih. Kako kaže, to će joj biti odlična platforma da se zalaže za socijalnu pravdu, mentalno zdravlje, kao i da podigne svest o bitnim stvarima.

Da podsetimo, Ešli Bajden je u mladosti bila sve samo ne uzorno dete, a imala je nekoliko sukoba sa zakonom. Problemi su počeli nakon što navodno 1999. godine uhapšena zbog posedovanja marihuane, ali presuda nije nigde zabeležena.

Zatim je 2002. godine ponovo uhvaćena zbog navodnog ometanja policijskog službenika u obavljanju dužnosti. Sedam godina kasnije dok je njen otac bio na funkciji potpredsednika Amerike procureo je video u kojem se čini kako Ešli konzumira kokain, što su objavili svi američki tabloidi.

Životna priča Džil Bajden, buduće prve dame Amerike: Džoa je upoznala na slepo, 5 puta je prosio!

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs