najmađa ćerka

Bila je u kandžama droge, alkohola i depresije: A sada je ćerka Demi Mur i Brusa Vilisa oduševila sve! (FOTO)

Težak period ostavila iza sebe

Celebrities
14:15h Autor:
Bila je u kandžama droge,  alkohola i depresije: A sada je ćerka Demi Mur i Brusa Vilisa oduševila sve! (FOTO)
Foto: Profimedia

Talula Vilis (26), najmlađa od tri ćerke nekadašnjih supružnika Demi Mur (58) i Brusa Vilisa (65) je još kao devojčica osetila na svojoj koži toga što je ćerka slavnih roditelja.

Naime, prošla je kroz medijsku torturu kada je sa samo 13 godina proglašena za najružniju osobu u svetu slavnih.

"Pitali su se kako je moguće da pored onakvih roditelja izgledam tako ružno”, otkrila je svojevremeno u jednom intrevjuu.

"Momenat koji je sve preokrenuo desio se u jednoj hotelskoj sobi u Njujorku kada sam imala trinaest godina. Čitala sam komentare na jednoj svojoj fotografiji objavljenoj na internetu, i jednostavno sam se slomila" rekla je Talula u intervjuu za novo izdanje američkog magazina Teen Vogue.

"Tada sam pomislila da sam odvratna i neprivlačna osoba. Na stranu to što jesam ljubazna i dobra osoba, ali nisam nimalo privlačna", rekla je Talula i dodala da na nju nisu presudno uticali sajber nasilnici kojim je bila konstantno izložena već da je sama sebi postala najveći kritičar.

Međutim, s godinama poraslo je i samopouzdanje.

Danas 26- godišnja Talula podelila je na Instagramu fotografiju u naradžastom kupaćem kostimu, a dok pozira drži psa na glavi.

Životna priča najlepšeg supermodela 90-ih: Živela je kao rok zvezda, bojala se duhova, a njemu je rodila troje dece!

Pratioci su joj udelili komplimente na račun figure i obasuli je lajkovima. Sudeći po fotografiji ćerka slavnog holivudskog para je očigledno iza sebe ostavila poroke s kojima se dugo borila.

Da podsetimo, godinama je bila zavisnik od alkohola i droge, najviše kokaina zbog čega je svojevremeno bila u centru pažnje svih medija. Sa samo 17 godina našla se u centru skandala kada je uhapšena zbog posedovanja droge.

Dosta se pisalo o njenoj emocionalnoj nestabilnosati, a razni ispadi mlade Talule u prvi mah protumačeni su kao želja za pažnjom, zatim kao njen način da se izbori sa teretom slave koji nosi na leđima zbog toga što je dete poznatih glumaca.

Pre nekoliko godina uspešno je završila šestonedeljni program odvikavanja od alkohola i droga u jednom centru u Arizoni. 2015. godine potražila je i lekarsku pomoć zbog depresije i poremećaja u ishrani.

"Dok sam bila na koledžu, depresija je postala neizdrživa. Nisam mogla da spavam, niti sam želela da pričam sa ljudima, za mene ništa više nije imalo smisla. Svet je izgubio svoju boju a hrana svoj ukus. Imala sam osećaj kao da ne živim svoj život", priznala je Talula u intervjuu, navodeći kako ju je njena starija sestra Skaut naterala da potraži pomoć.

Brus Vilis o ljubavi sa 23 godina mlađom ženom: Ovo je najneverovatnija veza u mom životu! (FOTO)

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs