zALJUBLJEN

Brus Vilis o ljubavi sa 23 godina mlađom ženom: Ovo je najneverovatnija veza u mom životu! (FOTO)

"Proveo sam 10 godina sam i skoro sve ovo vreme osećao sam se jadno. Priznajem da je bilo strašno. I tek kada sam započeo vezu sa Emom, ponovo sam otkrio sreću", priznao je glumac

Vip priča
Autor:
Brus Vilis o ljubavi sa 23 godina mlađom ženom: Ovo je najneverovatnija veza u mom životu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ceo svet opet bruji o Brus Vilisu i Demi Mur, a prošlo je dvadeset godina od njihovog razvoda. Razlog je zajednički karantin zbog korona virusa. Naime, bivši supružnici su odlučili da se izoluju zajedno sa svoje tri kćerke.

To ne bi ni bilo toliko čudno, da Brus Vilis nije u srećnom braku sa Emom Heming već 11 godina. Dok Brus Vilis izigrava srećnu porodicu sa bivšom ženom, izgleda da to nimalo ne dotiče njegovu sadašnju suprugu.

A Brus? Pa izgeda da njemu u životu sve ide baš lepo....

Naime, jednom prilikom Brus Vilis je rekao da možete provesti ceo život i da ne shvatite da nešto ne štima. Ali onaj momenat, kada sretnete svoju pravu ljubav, shvatićete da godine pre nje nisu ni postojale.

Jedan od najplaćenijih američkih glumaca, imao je sve: sreću, uspeh, slavu, brojne obožavatelje. Stoga se nije osećao usamljeno. I tek nakon susreta sa manekenkom Emom Heming, koja je od njega mlađa 23 godine, shvatio je koliko je bio nesrećan.

To nije bila ljubav na prvi pogled, kao što se često dešava u Holivudu. Brus Vilis i Ema Heming bili su prijatelj nekoliko godina pre nego su započeli ljubavnu vezu.

Preokret se desio kada je Ema pristala da ode na sastanak sa njim. Tada su shvatili da su stvoreni jedno za drugo, uprkos velikoj razlici u godinama.

"Ema je upravo trebala da odputuje za Njujork, a dan ranije, u petak, prvi put smo otišli na sastanak. Paradoks je da kad razmišljaš o velikoj ljubavi, ne povezuješ je sa nekim koga dugo znaš. Veruješ da je osoba koja ti je suđena neznanac kojeg ćeš uskoro sresti," priseća se glumac.

Tih dana Brus je izgubio nadu da će naći ljubav svog života. Njegov brak sa Demi Mur, koji je trajao 13 godina, bio je nesrećan.

Čak ni činjenica da zajedno imaju decu nije mogla da im spase brak: par se razdvojio 1998. godine, da bi dve godine kasnije podneli i zahtev za razvod.Iako su dugo kružile glasine da će se pomiriti, to se nije desilo.

Demi se neočekivano udaje za mladog Aštona Kučera. Uprkos svemu, bivši bračni partneri ostaju u dobrim i prijateljskim odnosima.

Nakon razvoda, Brus Vilis je živeo sam 10 godina i prestao je da se nada da će naći ljubav svog života.

"Prve godine nakon razvoda bile su mi baš teške. Više nisam verovao u ljubav. Toliko sam se navikao na ideju da ću zauvek ostati sam da sam se šalio: da živ sam ali sam sam. Tek kada je Ema ušla u moj život, konačno sam se osetio srećnim."

"Stalno želim da budem pored moje voljene Eme. Ideja da budemo razdvojeni, za mene je nepodnošljiva. Ovo je najneverovatnija veza koju sam imao."

foto: Profimedia

Brus i Ema venčavaju se u martu 2009. godine. Venčanju je prisustvovala i Demi Mur, kao i njen suprug Ašton Kučer.

Brus i Ema imaju dve kćerke, žive u Njujorku i veoma su srećni. Ema održava bliske odnose sa starijim kćerkama svog muža.

"Bila sam veoma mlada kada smo se sreli. Nije ni čudo što sam bila zbunjena što se zabavljam sa muškarcem koji već ima tri odrasle kćerke. Taj prvi susret sa njima bio je veoma težak. Ali od tada nema problema. Svi se volimo!" ispričala je Ema.

Da bi sačuvali brak, par konstantno radi na njegovom očuvanju.

"Brus me uvek zabavlja. Konstantno se šalimo, smejemo i ja verujem da je to veoma važno. Čim dođe do ozbiljnosti - brak se pogoršava. Brus je veoma pouzdan i na njega se uvek mogu osloniti. Zaista verujem da smo jedno za drugo."

Par je obnovio zavete na desetu godišnjicu braka.

"Ovo je zaista prava ljubav. Ema je žena koju sam tražio ceo život. Nije joj trebalo ništa osim ljubavi," rekao je Brus Vilis.

(Stil.kurir.rs)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs