nastavak poznatog slučaja

Kontroverzni dokumentarac o Lejdi Di otkriva nove detalje: Nestao još jedan dokaz!


Dokumentarac koji će navodno prikazati neviđene snimke princeze Dajane u periodu od 1990. do 1992. godine iznosi detalje o njenom najpoznatijem intervjuu datom britanskim medijima

Celebrities
Autor:
Kontroverzni dokumentarac o Lejdi Di otkriva nove detalje: Nestao još jedan dokaz!
Foto: Profimedia

Od tragične smrti najvoljenije britanske princeze Dajane prošlo je 23 godine, a njen život i danas intrigira javnost.

Kontroverzni dokumentarac “Being Me: Diana” koji prati život pokojne Lejdi Di otkriva detalje o njenom najpoznatijem intervjuu ikada, kada je za BBC otvorila dušu o svom nesrećnom braku sa princom Čarlsom.

Dve godine pre svoje smrti, Dajana je odlučila da za BBC otkrije pravu istinu.

'U tom braku bilo nas je troje, bila je gužva', rekla je tada novinaru Martinu Bashiru.

u pomenutom dkomentarcu iznose se tvrdnje kako je Dajana bila primorana da na taj intervju.

Kad ti je uzor princeza Dajana, nema šanse da pogrešiš: Kejt Midlton, kraljica prefinjenog šika! (FOTO)

foto: Profimedia

Britanski mediji ističu kako je Martin tada bio zaista nepoznat novinar, a sada se u filmu spominje i njegovo lažiranje bankovnih izvoda.

Tačnije, spominju se i istražuju tvrdnje da je stvorio lažne dokumente zbog kojih je izgledalo da je bivši član Dajaninog tima bio plaćen kako bi otkrivao detalje sa dvora.

BBC je ove tvrdnje istraživao još u to vreme kada su se prvi put pojavile spomenute optužbe. S obzirom na to da je Dajana tada još bila živa, potpisala je i izjavila da nije prisiljena na intervju, kako bi se odbacile sve spomenute sumnje.

To pismo princeze je ubrzo nestalo, te danas niko ne zna pravu istinu.

'BBC-jevi interni podaci iz tog vremena kažu da je princeza pismeno potvrdila da ti dokumenti nisu igrali nikakvu ulogu u njenoj odluci davanja intervjua", rekao je BBC u nedavnoj izjavi za Telegraph.

'BBC više ne poseduje fizičku kopiju ove beleške. Ali njegovo postojanje je dokumentovano u evidenciji, a uprava ju je tada videla', reči su kojima opisuju nestanak pisma.

Podsetimo, u tom intervjuu Dajana je govorila o krahu braka s princom Čarlsom, koji je u to vreme bio u aferi s Kamilom Parker.

Iako su sve vreme bili ljubavnici, afera je postala medijska senzacija tek kada je Dajana o svemu progovorila. Upravo to je bio razlog zašto je Kamila i dalje jedna od najomraženijih članova kraljevske porodice.

Mnogi fanovi i dalje ne mogu da se pomire s činjenicom da je Lejdi Di preminula nesrećna zbog svega što joj se tada događalo u životu.

Bivša ljubavnica nekadašnjeg španskog kralja iznela šok detalje: Pretili su mi da ću završiti kao princeza Dajana!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs