Prava dama od stila

Kad ti je uzor princeza Dajana, nema šanse da pogrešiš: Kejt Midlton, kraljica prefinjenog šika! (FOTO)

Bez greške ređa uspeh za uspehom

Moda
Autor:
Kad ti je uzor princeza Dajana, nema šanse da pogrešiš: Kejt Midlton, kraljica prefinjenog šika! (FOTO)
Foto: Profimedia

Princ Vilijam i Kejt Midlton danas završavaju trodnevnu posetu Irskoj

Za poslednji dan gostovanja u zemlji piva i deteline, vojvotkinja od Kembridža odabrala je prepoznatljivu zelenu boju ove simpatične zemlje.

Kejt Midlton u Irskoj odigrala na sigurno: Nepogrešiva odeća i nova frizura koja podmlađuje bar 10 godina! (FOTO)

foto: Profimedia

Prvo su posetili jedan tradicionalni irski pab u gradu Galveju, a zatim se pešice zaputili na Izložbu evropske prestonice kulture Galvej 2020.

To je bila prilika da vojvotkinja skine savršeno skrojeni kaput maslinasto zelene boje, koji je nosila napolju, i pokaže savršenu, lepršavu svetlozelenu haljinu A kroja.

foto: AP / Peter Morrison

Simpatičnu haljinu uparila je sa visokim čizmama sa štiklom od antilop kože i crnim kaišem koji je istakao njen izuzetno vitak struk.

Vojvoda i vojvotkinja su ovom prilikom probali nešto što do sada nikada nisu - žongliranje. Kejt je uživala aplaudirajući sa osmehom svom suprugu koji se jedva snalazio sa žonglerskim lopticama.

Definicija elegancije i stila: Melanija Tramp objasnila kako žena u 40-im treba da izgleda! (FOTO)

1 / 5 Foto: AP / Peter Morrison

Osim zelene boje, za kraj posete Kejt je dala počast ovoj zemlji i nakitom ukrašenim detaljima u obliku deteline, koja je jedan od prepoznatljivih simbola Irske.

foto: Profimedia

I sinoć je sva pažnja bila usmerena lepu vojvotkinju, a danas su se sve modni magazini raspisali o sličnosti stila Kejt Midlton i njene pokojne svekrve princeze Dajane, tačnije o gotovo identičnoj ružičastoj haljini sa crnim tufnicama.

Jedinih 15 odevnih komada koji vam trebaju za proleće: Sa njima ste završili sve! (FOTO)

foto: Profimedia

U pitanju je komad sa potpisom modne kuće Oskar de la Renta sa upečatljivom kragnom i crnim ranflama na rukavima, u poređenju sa ružičastom haljinom koju je Dajana nosila u poseti Rimu davne 1985. godine, dok je još bila u braku sa princem Čarlsom.

foto: Profimedia

Za razliku od Dajane, čija je kombinacija tada bila monohromatska, Kejt je odlučila da napravi odličan kontrast pink i crne boje, pa je ponela crni pojas, crne salonke sa visokom štiklom i crnu klač torbicu.

Kosu koju je vidljivo skratila i predstavila baš u poseti Irskoj, za ovu priliku je pokupila u elegantan visoki rep, a ova frizura joj je bez sumnje otvorila lice i istakla njenu prirodnu lepotu.

Ovo su najpoželjniji trendovi za sezonu proleće/leto 2020: Za svačiji ukus po nešto! (FOTO)

1 / 5 Foto: Profimedia

Koja kombinacija vam se više dopada - zelena ili ružičasta?

Podelite sa nama u komentarima!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs