onlajn uključenje

Kraljevski par se javio iz svog doma u Americi: Zavirite u raskoš, ovaj detalj nikom nije promakao! (VIDEO)

Britanski kraljevski par javio se povodom specijalne prilike iz svog doma u Americi

Celebrities
Autor:
Kraljevski par se javio iz svog doma u Americi: Zavirite u raskoš, ovaj detalj nikom nije promakao! (VIDEO)
Foto: PrintscreenJutjub/TIME

Princ Hari (36) i Megan Markl (39) zbog pandemije korona virusa najviše vremena provode u svom domu u Santa Barbari u Kaliforniji učestvuju na raznim onlajn konfenerencijama.

Popularni par je tako juče bio domaćin specijalnog izdanja "Time100 Talks", iz svog 14 miliona dolara vrednog doma, a tema razgovora bila je stvaranje boljeg sveta.

Bivša glumica je ovaj razgovor odabrala crno odelo Aleksandra Mekvina i belu majicu ispod, dok je njen suprug bio u plavom odelu i beloj košulji.

Par je rekao da tokom pandemije koriste svaki trenutak da provedu sa svojim sinom Arčijem i učestvuju u njegovom rastu i razvoju.

"Ovo je prilika da provodimo više vremena kao porodica nego što bismo verovatno inače", rekao je princ Hari.

Tokom razgovora mnogima su zapale za oko u pazadini knjige: Women: National Geographic Image Collection i The Black Godfather, posložene tako da se vide nazivi.

Knjige su bile tu i u septembru kad se Megan javljala u show America's Got Talent, ali tad su bile drugačije postavljene, te nije bilo moguće pročitati naslove.

Tokom razgovora s Malalom prošle nedelje, knjige su se nalazile na stočiću sa Harijeve desne strane, dok je prostor iza Megan bio prazan.

Set svećnjaka koji je ranije bio iza Megan zamenjen je kristlaom, za koji oni oštrog oka nagađaju da je kamen ametist, za koji se veruje da ima isceliteljske moći.

Oni koji se bave kristalima tvrde da je ametist prirodni sedativ koji pomaže kod postizanja smirenosti i smanjenja anksioznosti.

Inače, knjiga Women: National Geographic Image Collection govori o životima žena širom sveta, a u njoj se pojavljuju i Meganine prijateljice Opra Vinfri i Džejn Godal.

Stručnjak za govor tela pročitao Megan Markl do kraja: Kada je čula ovo, proradio joj ego! (VIDEO)

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs