život je ozbiljna igra

Milica Milša za Stil: Ovo je jedini čovek sa kojim se osećam kao da sam sama sa sobom!

Popularna glumica i ćerka književnika Antonija Isakovića otkriva da su pedesete bolje od dvadesetih i opisuje nam kako izgleda snimanje popularne serije tokom pandemije korona virusa

Celebrities
Autor:
Foto: Aleksandar Krstović

Milica Milša (52) u karijeri dugoj četiri decenije ima pregršt pozorišnih, televizijskih i filmskih ostvarenja, a prvi susret sa kamerom imala je još kao devojčica u filmovima "Tren" i Drugarčine".

 

Među njenim najzapaženijim televizijskim i filmskim ostvarenjima izdvajaju se "Tesna koža", "Porodično blago" "Bolji život", "Bela lađa" ,"Gde cveta limun žut" i "Srećni ljudi" gde je glumila fatalnu sekretaricu Laru Simonović.

 

Nakon uloge Drinke u seriji "Junaci našeg doba" 2019. godine, igra glavnu junakinju Adu Kanački u hit seriji "Igra sudbine" koju je za kratko vreme publika čvrsto prigrlila.

 

Posle dva i po meseca pauze zbog pandemije korona virusa, glumačka ekipa pod palicom scenariste Žarka Jokanovića, Miličinog supruga, ponovo je na setu, pa smo razgovor započeli pitanjem kako izgleda snimanje novih epizoda tokom KOVID-19.

 

"Ništa nije lako u vreme pandemije koja je okovala celu planetu. Naša producentkinja Ceca Drinjaković je obezbedila najbolje moguće uslove i svi se čuvamo maksimalno, nosimo maske do samog ulaska u kadar. Strah postoji, ali život mora da ide dalje, i čini mi se da na snimanju, sa dragim ljudima uz posao koji volimo i pandemija se lakše podnosi".

 

Isidora Građanin za Stil: Ne volim surovu istinu, služim se sitnim lažima!

foto: Aleksandar Krstović

Ada Kanački je za kratko vreme osvojila srca publike. Kakav je osećaj biti u njenoj koži, koje su vaše sličnosti, a koje razlike?

 

"Ada je ukrala i moje srce, to je lik koji se u svakom slučaju voli, hrabra, jaka žena, brižna majka, odani prijatelj i borac za pravdu. Uglavnom se slažem sa njenim stavovima, a omiljena rečenica, koju bih mogla i ja da potpišem, mi je svakako: za porodicu i pravdu ujedam kao ris. Sve mogu da podnesem, ali nepravdu ne. Takva sam od malena i mislim da se to nikad neće promeniti. Uvek ću se truditi iz petnih žila da ispravim nepravdu".

 

Milica Mandić za Stil: Evo kako da strah od neuspeha pretvorite u uspeh!

foto: Aleksandar Krstović

Imanuel Kant je rekao: Gledajmo na život kao na dečju igru u kojoj ništa nije ozbiljno osim poštenja". Slažete li se?

 

"Život je ozbiljna igra u kojoj treba zadržati dečiju iskrenost, čistotu i logiku. Poštenje se uvek podrazumeva i ide ruku pod ruku sa pravdom".

 

Koja su bila vaša najveća životna iskušenja i kako ste ih prevazišli?

 

"Na iskušenja gledam kao na običan životni tok, ne može uvek sve biti med i mleko, treba biti mudar i imati strpljenje, jer kako kaže indijska poslovica: posle sedam mršavih krava ide sedam debelih krava, pa sedam mršavih, pa sedam debelih. Znači jedan rolerkoster zvani život. Ako je sve ravna linija onda niste ni živeli ".

 

Biljana Tipsarević za Stil: Kada žena ne zna šta da obuče, ova 3 stilska rešenja su pun pogodak!

foto: Aleksandar Krstović

Da li je sistem vrednosti u savremenim porodicama promenjen, šta im nedostaje?

 

"Porodica je temelj, ako taj temelj nije na čvrstoj podlozi, na pravim vrednostima, poštenju, ljubavi, poštovanju, onda džaba sve".

 

Da li biste bili u stanju da kaznite svoje dete za njegovo dobro kao što je Ada kaznila Aleksu zbog bahatosti?

 

"Ako bi ta odluka, kao što je u Aleksinom slučaju značila spašavanje njegovog života, onda da. Ada je morala da donese tu odluku za Aleksino dobro, i naravno kao što znate i dalje bdi nad njim, i brine se za njega i voli ga bezuslovno".

 

U braku ste sa Žarkom 21 godinu. Koji je vaš recept za dug i srećan brak?

 

"Jednostavno je, recept se zove Žarko! On je jedini čovek sa kojim se osećam kao da sam sama sa sobom. On nije moja polovina, on je moja celina. Ponekad se uplašim da sam mogla da ga propustim, hvala Bogu da sam rekla DA".

 

Ivana Dudić za Stil o novoj seriji, manirima i lepoti: Zbog ovog prirodnog šampona moja kosa raste kao iz vode!

Šta mislite zbog čega se u današnje vreme veze i brakovi brzo rasturaju?

 

"Možda ljudi imaju velika očekivanja, možda se plaše, možda su sebični, možda nisu spremni na dogovore, možda nisu našli onog koga vole i poštuju i kome bi bili odani"..

 

Monika Beluči je jednom izjavila: Pedesete su bolje od dvadesetih. Slažete li se?

 

"Sigurno su bolje od dvadesetih, e sad da li su bolje od četrdesetih, nisam baš sigurna. U stvari sve godine su dobre ako mi to tako odlučimo, i nasmejemo im se u brk".

 

Aleksandra Radović za Stil o životu, izgledu i liniji u 40-im: Svaka žena je jaka i samosvesna ako ovako razmišlja!

 

(Razgovarala: Aleksandra Isailović)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...