Verovali ili ne

Glumac ima 62 godine, a njegova verenica 24: Najbizarnije je to što ona veoma liči na njegovu kćerku! (FOTO)

Glumac ne krije sreću zbog veridbe sa 40 godina mlađom izabranicom

Šuška se
Autor:
Glumac ima 62 godine, a njegova verenica 24: Najbizarnije je to što ona veoma liči na njegovu kćerku! (FOTO)
Foto: Profimedia

Legendarni glumac, Dolf Lundgren krajem juna je na Instagramu potvrdio veridbu sa 38 godina mlađom devojkom. Reč je o holivudskom snagatoru i švedskoj glumačkoj legendi koja danas ima 62 godine, ali izgleda kako je još uvek sposoban zavesti mnogo mlađe. Naime, glumac je tada na Instagramu potvrdio veridbu s 40 godina mlađom lepoticom Emom Krokdal.

"Nešto vrlo posebno se dogodilo danas u Švedskoj", poručio je glumac pored fotografije sa verenicom koja je ponosno pokazivala prsten. Dolf je 24-godišnju devojku zaprosio u Štokholmu, a svojevremeno je za nju rekao da je voli i previše.

foto: Profimedia

Ema je inače lični trener, a ne zna se koliko je par tačno zajedno. Za njihovu se vezu saznalo u januaru ove godine, a izvori bliski paru samo su otkrili kako se neobični par družio mesecima pre. Zanimljivo je i to kako Ema neodoljivo sliči na jednu od njegove dve kćerke, stariju Idu, koje je dobio u braku s dizajnerkom nakita Anet Kviberg s koji je trajao od 1994. do 2001. godine. Par je nakon razvoda ostao u bliskim odnosima, a kćerke su izrasle u prave lepotice. Novopečeni par je nedavno viđeni na ručku u jednom poznatom restoranu na Beverli Hilsu, a trebao nam je koji trenutak da prepoznamo kako se radi o Emi, a ne o porodičnom ručku švedskog snagatora s kćerkom. Par se nije obazirao na paparace, kao što se nikad nije obazirao ni na komentare o velikoj razlici u godinama.

Dolf je bio u vezama s Grejs Džones i američkim modelom Paulom Barbieri, a šuškalo se i kako se 2014. godine u tajnosti venčao s tadašnjom devojkom Dženi Sanderson, ali on to nikada nije potvrdio.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs