retkost u plemićkim porodicama

Tri puta odlagala svadbu, na kraju odustala: Princeza Beatris se udala u tajnosti!

Princeza je odustala od svog sna da kao i druge članice kraljevske porodice ima venčanje iz bajke

Celebrities
Autor:
Tri puta odlagala svadbu, na kraju odustala: Princeza Beatris se udala u tajnosti!
Foto: EPA / Christophe Petit Tesson

Za razliku od svih svojih prethodnica i poznatih rođaka, princeza Beatris nije uspela da ostvari kraljevsko venčanje iz snova. U poslednjih godinu i po dana čak tri puta je bila prisiljena da odloži venčanje sa verenikom italijanskim tajkunom Eduardom Mapelijem Mocijem, a sada je od tog sna i odustala.

Naime, princeza Beatris se napokon udala, i to u potpunoj tajnosti.

Britanski mediji javljaju da se unuka kraljice Elizebete udala u dvorcu Vindzor. Par se nakon dugih i napornih priprema koje nisu išle u njihovu korist, napokon odlučio da kruniše svoju ljubav brakom pred najbližom porodicom i svedocima i to na tajnoj ceremoniji zatvorenoj za javnost.

Ovo je redak izuzetak za članove britanskog kraljevstva, čija su venčanja inače raskošna, gamurozna i medijski propraćena, ali princeza Beatris nije više želela da čeka.

Na venčanju u bašti dvorca Vindzor bili su prisutni mladini otac i majka, mladoženjina porodica, kraljica Elizabeta i njen suprug princ Filip.

Poslednje otkazano venčanje princeze Beatris bilo je zakazano za 29. maj, ali ih je tada sprečila pandemija korona virusa. Prethodna dva puta svadba je otkazana zbog skandala sa Džefrijem Epstajnom, u koji je upeleten i princ Endrju, otac princeze Beatris.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs